1. Forside
 2. Ansvarlighed
 3. Plastik og emballage

Fra ambitiøse mål til synlige resultater 

Mængden af plastik, der findes på jorden og i havet, stiger hver dag. Det er én af de største miljøudfordringer i verden, og hvis vi ikke gør noget, vil forureningen fortsat stige. I ALDI er vi optaget af at finde nye og mere genanvendelige emballager. På den måde kan vi fortsætte med at udnytte plastikkens mange gode egenskaber, men på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Vores langsigtede plan er at mindske mængden af plast og øge genanvendelsen, så vi sparer ressourcer til gavn for både mennesker og natur.  Det kræver ikke bare én fokuseret indsats men flere fokusområder, hvor vi gør tanke til handling med mange konkrete initiativer. Med de tiltag vi allerede har gjort, sparer vi 113 tons plastik årligt, men vi stopper ikke her. Målene er ambitiøse:

 • 100% af vores private label emballager skal være egnet til genanvendelse
 • private label emballager skal reduceres med 15%
 • hele 40% af vores frugt og grønt skal tilbydes uden emballage
CSR Breaker

”I ALDI arbejder vi løbende med at genanvende og mindske brugen af plast, så vi kan gøre det lettere for vores kunder at handle mere bæredygtigt”, siger Katrine Milan, CSR-chef i ALDI.

CSR Breaker

Få et overblik

Her kan du se de mål, tiltag og resultater, vi har skabt i ALDI for at mindske forbruget af plastik - og du kan selv være med til at bekæmpe forureningen, når du fx bruger vores genbrugsnet til frugt og grønt og vores bæredygtige bæreposer:

ALDI reducerer plast
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch