Kræftens Bekæmpelse

To mennesker giver hinanden hånden

ALDI i stærkt samarbejde for en fælles sag  

I ALDI vil vi gerne tage ansvar. Og vi er ambitiøse på egne og andres vegne. Derfor har vi indgået samarbejde med en række stærke organisationer, som arbejder dedikeret for en sag, vi gerne vil støtte. I nogle tilfælde tager vi aktivt del af arbejdet og samler ind, og i andre tilfælde gør vi en forskel ved at støtte økonomisk.

Køb armbånd i ALDI og støt brystkræft 2020 

Støt brysterne

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft. Hver og én er én for mange! Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse hvert år i uge 40 fokus på brystkræft. Det vil vi i ALDI gerne bidrage til.

Fra d. 25.09 sælger vi derfor i alle butikker de fine armbånd, som du kan købe i en pakke med to til 49 kr. Al overskud går til kampen mod brystkræft.

Armbåndene fås i sølvfarvet og rosa snor eller guldfarvet og sort snor. Se dem her 

Du finder dem også ved kassen i din lokale ALDI.

Læs mere om Støt Brysterne

 

10 Kampen - ALDI i partnerskab med Kræftens Bekæmpelse

10-kampen

10 uger – 10 udfordringer. Sammen med Kræftens Bekæmpelse satte ALDI i 10 uger fokus på en sundere livsstil, der er med til at forebygge kræft. 10 kampen tager fat på én vane ad gangen, så det bliver en overskuelig og sjov rejse mod en sundere livsstil.

Lene Beier og Micki Cheng ledte slagets gang på www.cancer.dk/10-kampen

amfori BSCI - uafhængige kontroller af leverandører i risikolande

amfori BSCI

ALDI forhandler et utal af varer lige fra gummistøvler til havemøbler og bananer. Mange af disse varer bliver produceret i lande langt fra Danmark. For at sikre at arbejdsforholdene er i orden på produktionsstederne, er vi medlem af amfori BSCI.

Som medlem af amfori BSCI kræver vi, at alle vores leverandører lever op til vores Code of Conduct. Vi kontroller det via uafhængige tredjeparts audits på produktionsstederne. Her kontrolleres der bl.a. for fravær af børnearbejde, og om arbejdsmiljøet er sikkert. Vores leverandører skal godkendes før vi indleder et samarbejde.

Læs mere om amfori BSCI og vores arbejde med social compliance i leverandørkæden her

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH)

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

ALDI er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) - den danske alliance for etisk handel. Som medlem af den almennyttige organisation Dansk Initiativ for Etisk Handel, arbejder ALDI for at fremme ansvarlig handel. Gennem dialog, indsigt og forskellige tiltag samler initiativet erhvervslivet, offentlige instanser, fagbevægelsen og organisationer for i fællesskab at arbejde med etisk handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder, fremmer hensynet til miljø og klima samt bidrager til en global bæredygtig udvikling ved at finde praktiske løsninger på komplekse problemstillinger. Som medlem af DIEH er ALDI på nuværende tidspunkt specielt engageret i arbejdet med ansvarlig sourcing af soja.

Du kan læse mere om DIEH her

Fuldkornssamarbejdet

Fuldkornssamarbejdet

Vi er aktiv partner
Som aktiv partner i Fuldkornspartnerskabet støtter ALDI op om at forbedre folkesundheden i Danmark, samt udbrede kendskabet til de mange fordele ved fuldkorn. I din lokale ALDI kan du derfor finde et bredt udvalg af produkter med Fuldkornslogoet. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment med flere produkter, som er rige på fuldkorn.

Hvorfor fuldkorn?

Fuldkornslogoet er dit redskab til nemt at få spist mere fuldkorn i hverdagen.
Når du vælger Fuldkornslogoet sikres du produkter med et højt indhold af fuldkorn, der samtidig lever op til skarpe krav til indhold af fedt, sukker, kostfibre og salt. Siden Fuldkornskampagnen begyndte i 2007, er der udviklet ca. 1.100 produkter, som overholder kravene til Fuldkornslogoet, og danskerne spiser i dag i gennemsnit 82 gram fuldkorn om dagen.

Vil du vide mere?
For nærmere oplysninger kontakt gerne ALDI kundeservice.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.