ALDI og Red Barnet

Sammen er vi stærkere

Derfor samarbejder ALDI og Red Barnet om at skabe en bedre dagligdag for udsatte børn i Danmark. 

Sammen arbejder vi for, at børn bliver en del af gode fællesskaber, og at udsatte familier får en håndsrækning til en bedre hverdag. 

Det gør vi bl.a. ved at bidrage til Red Barnets ferielejre, hvor sårbare børn kan komme på sommerferie sammen med omsorgsfulde frivillige.
Med støtte til Red Barnets familieoplevelsesklubber er ALDI også med til at give familier med få ressourcer flere af de oplevelser, som mange tager for givet.

Den forskel, vi er med til at gøre, er ikke mindst takket være vores medarbejdere og kunder. Via pantdonationer, indsamlinger og andre støtteaktiviteter i vores butikker indsamler vi nemlig løbende midler til Red Barnet, mens ALDI årligt donerer 500.000 kr.

Flot bamsesalg giver gode oplevelser til udsatte børn

Red Barnet Bamse - ALDI

Red Barnet og ALDI arbejder tæt sammen for at hjælpe udsatte børn. I november og december kunne vores kunder købe en meget særlig bamse og derved støtte Red Barnet med 25 kr.

Nu vil vi gerne sige stort tak til alle de kunder, der støttede initiativet, for med jeres hjælp er det lykkedes at indsamle 167.500 kr. til Red Barnet. Den flotte donation betyder, at endnu flere udsatte børn i Danmark kan se frem til gode oplevelser, som de kan tage med sig videre i livet.

 ”Vi er meget glade for støtten fra ALDI. Med donationen kan vi hjælpe flere udsatte børn ind i gode fællesskaber og give dem en tryg barndom, som alle børn fortjener”, siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær hos Red Barnet.

ALDI samler ind til Red Barnets Landsindsamling 

ALDI støtter Red barnets landsindsamling

I september 2020 blev der traditionen tro afholdt Landindsamling. Denne gang var det med stort fokus på de problemer, som COVID-19 har skabt for udsatte børn i det danske samfund. Isolationen har i mange familier skabt et højt konfliktniveau, og resultatet er lavere trivsel for børnene. Det er derfor nu, at vi sammen skal tage ansvar og gå forrest for Danmarks mest udsatte børn.

Derfor er vi i ALDI glade for at kunne bidrage til at hjælpe de børn, der har det svært i denne tid. 

Resultatet af Landsindsamlingen i 2020 var 7,4 mio kr. 

 

Stor opbakning til Red Barnets sommerlejre 2020

Donation til Red Barnets sommerlejre

Coronakrisen har store konsekvenser for de mest udsatte børn i Danmark. I år har Red Barnets sommerlejre derfor haft endnu større betydning, da mange udsatte børn har haft brug for en pause - væk fra corona og en hård hverdag.

Som en del af ALDI’s partnerskab med Red Barnet har vi doneret madvarer til 58 lejre i hele landet og samlet ind i alle butikker, hvor kunder har købt stregkoder til 25 kr. – et beløb, der går ubeskåret til Red Barnets arbejde.

55.300 kr. til Red Barnets sommerlejre
Indsamlingen er nu slut og endte på hele 55.300 kr.! Derfor vil vi gerne sige tak til vores kunder og dele den hilsen, vi har fået fra Red Barnet:

Børn fra de dårligst stillede familier kommer nemmere til at isolere sig socialt, og det kan have negative konsekvenser for deres opvækst. Derfor giver vi børn og forældre mulighed for at komme afsted på en ferielejr, hvor de kan få gode oplevelser og danne nye venskaber. Det er I med til at give dem. Det er vi så taknemmelige for!”

Hvert år arrangerer Red Barnet ferielejre for børn og familier, der ikke har råd og overskud i hverdagen til at komme på ferie. Ferielejrene planlægges og afholdes af frivillige, der brænder for at gøre en forskel og give børn og familier nogle gode oplevelser.

Selv én flaske kan gøre en forskel

Donér pant til Red Barnet

Gør en forskel for et barn i Danmark, og donér noget af din pant, næste gang du handler i ALDI. Tryk på pantknappen på vores flaskeautomater, og støt Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn og unge i Danmark. Du behøver ikke at donere al din pant. Selv én flaske kan gøre en forskel.

I 2020 har ALDI doneret 425.000 kr. til Red Barnet takket være alle vores fantastiske kunder.

 

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

Coronakrisen presser økonomien i mange udsatte familier, og flere har svært ved at få råd til mad til børnene. ALDI og Red Barnet gav i maj måned en håndsrækning til mere end 650 sårbare familier og 1.500 børn landet over ved at levere madkasser fyldt med friske varer ALDI - leveret direkte til døren.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.