FN’s 17 verdensmål

Vidste du, at ALDI støtter op om FN’s 17 verdensmål?

ALDI vil gerne tage ansvar og være med til at udbrede kendskabet til FN’s 17 verdensmål, som har til formål at sikre en bæredygtig fremtid inden 2030. Som partner i kampagnen ”Danmark for Målene” er vi med i karavanen, som kommer ud til 48 danske byer fra maj til august og spreder kendskabet om verdensmålene på en aktiv, sjov og anderledes måde.

I kan møde ALDI på temadagene ”Sundhed for alle” og ”Fødevarer i balance”, hvor vi inviterer til sjove og lærerige dage om verdensmålene – fyldt med aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne.

Sammen skal vi gøre verdensmål til hverdagsmål. Læs mere om ALDI's arbejde med verdensmålene her.

FN's verdensmål

Sundhed for alle

Verdensmål 3 skal sikre et sundt liv og fremme trivsel. Kost og motion er vigtige dele i en sund livsstil. Til temaet ”Sundhed for alle” er der fokus på cyklen og sunde vaner, hvor den tidligere professionelle cykelrytter, Jesper Skibby, kommer og vil tale for at få endnu flere til at cykle. I kan i ALDI’s telt hoppe på cyklen og få sved på panden, og samtidig få gode råd til en sundere livsstil.

I kan finde ALDI i perioden d. 3. maj til 8. juni.

Se hvornår vi kommer til din by her

Sundhed og trivsel
Cykel

Vind et gavekort på 5.000 kr. til ALDI

Hvor hurtigt kan du cykle 1 km?

Hop på cyklen i vores telt og deltag i konkurrencen ved at uploade et billede på Instagram, der viser, hvor hurtigt du har cyklet 1 km.
Brug #ALDIFORMÅLENE

Livet på landet

Fødevarer i balance

Med afsæt i verdensmål 15 støtter ALDI sundhed og en bæredygtig fremtid ved at tænke mere over vores madvaner. Her sætter ALDI særlig fokus på madspild og økologi, hvor vi bidrager til at begrænse madspild fra vores butikker og lagre, og stiller strenge kvalitetskrav til vores frugt og grønt. TV-kok og forfatter Anne Hjernøe kommer forbi og giver inspiration til, hvordan vi kan støtte verdensmålene gennem det, vi spiser.
Hvordan undgår du madspild i din hverdag? Vælg dit bedste madspildsråd i ALDI’s telt og få viden om ALDI’s arbejde med ansvarlighed.

I kan finde ALDI i perioden d. 14. juni til 17. august.

Se hvornår vi kommer til din by her

Vind et gavekort på 5.000 kr. til ALDI

Hvad er dit bedste madspildsråd?

Du deltager ved at uploade et billede på Instagram af dig og én af vores talebobler, du finder i vores telt.
Brug #ALDIFORMÅLENE

Cykel

Læs mere om kampagnen, “Danmark for Målene” her: https://www.danmarkformaalene.dk/

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
reminder.selectContactType
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.