Medlemskaber og samarbejder

To mennesker giver hinanden hånden

Samarbejdspartnere bidrager med viden og stiller krav til vores ansvarlighedsarbejde

ALDI er medlem af en række organisationer, der alle hjælper os med at forbedre vores arbejde med ansvarlighed. Gennem medlemskaber og vores dialog med samarbejdspartnere, holder vi os ajour med ny viden og arbejder sammen med andre aktører i branchen om at gøre en forskel.

Derudover har vi samarbejdspartnere, som vi hjælper med at gøre en forskel ved at støtte økonomisk.

ALDI x Red Barnet - Alle børn fortjener en god jul

red-barnet

Julen er hjerternes fest, men alt for mange børn mærker ikke, at det er jul. I hele december måned samler ALDI sammen med Red Barnet ind til arbejdet med at sikre, at udsatte børn i Danmark får en god opvækst med trivsel, tryghed, gode fællesskaber og en god jul.

I alle vores butikker har vi stregkoder stående ved kasserne og vores kunder kan via stregkoden donere 25 kr. som går ubeskåret til Red Barnet arbejde.

Læs mere om Red Barnet her

amfori BSCI - uafhængige kontroller af leverandører i risikolande

amfori BSCI

ALDI forhandler et utal af varer lige fra gummistøvler til havemøbler og bananer. Mange af disse varer bliver produceret i lande langt fra Danmark. For at sikre at arbejdsforholdene er i orden på produktionsstederne, er vi medlem af amfori BSCI.

Som medlem af amfori BSCI kræver vi, at alle vores leverandører lever op til vores Code of Conduct. Vi kontroller det via uafhængige tredjeparts audits på produktionsstederne. Her kontrolleres der bl.a. for fravær af børnearbejde, og om arbejdsmiljøet er sikkert. Vores leverandører skal godkendes før vi indleder et samarbejde.

Læs mere om amfori BSCI og vores arbejde med social compliance i leverandørkæden her

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH)

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

ALDI er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) - den danske alliance for etisk handel. Som medlem af den almennyttige organisation Dansk Initiativ for Etisk Handel, arbejder ALDI for at fremme ansvarlig handel. Gennem dialog, indsigt og forskellige tiltag samler initiativet erhvervslivet, offentlige instanser, fagbevægelsen og organisationer for i fællesskab at arbejde med etisk handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder, fremmer hensynet til miljø og klima samt bidrager til en global bæredygtig udvikling ved at finde praktiske løsninger på komplekse problemstillinger. Som medlem af DIEH er ALDI på nuværende tidspunkt specielt engageret i arbejdet med ansvarlig sourcing af soja.

Du kan læse mere om DIEH her

Årets Støt Brysterne armbånd 2018

Støt brysterne

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft. Og blot en enkelt er for mange. Men brystkræften rammer endnu flere, hvis du tæller deres familier og pårørende med. Derfor er det en fælles sag for os alle at støtte indsatsen mod brystkræft. Find årets Støt Brysterne armbånd i ALDI - Fordi ingen bryster skal have kræft.

Læs mere om Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse her

 

Fyld et fly med Nødhjælp - Røde Kors Erhvervsklub

I Sydsudans sumpområder bor tusindvis af familier, der er afskåret fra hjælp og børnene i fare for at sulte. I juni fløj Røde Kors ud med livsvigtig mad, som gennem food drops blev kastet ned fra himlen. Det er den eneste måde, man kan få hjælpen frem på. Som medlem af Røde Kors Erhvervsklub hjalp ALDI med at fylde mad i flyene.

Læs mere om Røde Kors og Fyld et fly kampagnen her

Røde Kors - Fyld et fly

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.