I ALDI bekæmper vi madspild sammen

I ALDI bekæmper vi madspild sammen 

En tredjedel af alt mad spildes. Det giver sig selv, at det er en stor belastning for miljø og klima. Hos ALDI ser vi langt hellere, at mad spises og gør gavn, fremfor at det smides ud. Derfor arbejder vi aktivt og målrettet på at bekæmpe madspild.

Del af ”Danmark Mod Madspild”
Som en vigtig del af vores indsats er vi gået med i en frivillig aftale, Danmark Mod Madspild, hvor vi forpligter os til at halvere vores madspild inden 2030. Det betyder bl.a., at vi hvert år skal måle og offentliggøre vores madaffald. Danmark Mod Madspild blev etableret i forlængelse af FN’s Verdensmål fra 2015, og drives i dag af Tænketanken One Third, som er en selvstændig enhed under Miljø- og Fødevareministeriet. Læs mere om Danmark Mod Madspild.

Konkrete tiltag, der gavner
Det er ambitiøse mål, vi sætter os. Derfor arbejder vi løbende med mange konkrete tiltag som fx maddonation. I 2019 donerede 73% af vores butikker  overskudsmad til lokale foreninger. Og du kan også være med til at gøre en forskel, for med introduktionen af Too Good To Go-lykkeposer i samtlige butikker, forventer vi årligt at kunne reducere CO2 udledningen med 665 ton – svarende til 1436 flyrejser fra København til London.

ALDI sælger lykkeposer med frugt og grønt

Too Good To Go

ALDI samarbejder med Too Good To Go. Derfor kan du nu i alle ALDI-butikker redde frugt og grønt ved at købe en lykkepose til 29 kr. (værdi ca. 90 kr.)

Læs mere
ALDI donerer overskudsmad

Maddonation

I gen i år donerer rigtig mange ALDI-butikker overskudsmad til lokale foreninger, f.eks. Stop Spild Lokalt og Foreningen Ringgaard.

Læs mere
ALDI sælger frugt og grønt i løsvægt

Frugt og grønt i løsvægt

I ALDI sælger vi frugt og grønt i løsvægt. Så kan du købe præcis den mængde, du har behov for - og minimere madspild.

Læs mere
Prisnedsættelser i ALDI

Prisnedsættelser

I ALDI sætter vi prisen yderligere ned på de varer, som nærmer sig udløbsdatoen. Så kan du gøre gode fund - og sammen bekæmper vi madspild.

Læs mere
ALDI's tips til at mindske madspild

Tips til at mindske madspild

Der er mange ting, du let kan gøre derhjemme for at mindske madspild - og samtidig spare penge.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.