ALDI samarbejder med Too Good To Go

Too Good To Go

ALDI har indgået samarbejde med Too Good To Go. Sidste år introducerede udvalgte butikker de såkaldte lykkeposer med frugt og grønt til stærkt nedsat pris, og nu kan du i alle ALDI's butikker være med til at redde frugt og grønt fra at ende i skraldespanden.

Vores kunder har taget rigtig godt imod initiativet, så vi på bare én måned har sparet over 20.000 kg CO2, dvs. ca. 118 flyture fra København til London. Vil du også være med at redde frugt og grønt og reducere vores CO2-udslip, så hent app'en og hold øje med lykkeposerne i din ALDI.

ALDI i Too Good To Go

Sådan virker det:

1.      Download Too Good To Go appen i Google Play eller Apple App Store  

2.      Find din lokale ALDI og reservér en lykkepose

3.      Betal din lykkepose i appen og hent den i din lokale ALDI på det angivne tidspunkt

 

Hvorfor købe en lykkepose?

Du sparer penge
En lykkepose med frugt og grønt koster 29 kr., men du kan forvente varer til en værdi af ca. 90 kr. Det er derfor en nem måde at få mere for mindre på.

Du får gode varer
Indholdet i en lykkepose er alle varer, som stadig kan spises. Det kan for eksempel være en bakke med æbler, hvor ét æble er stødt, men resten fejler intet. Det kan også være et spidskål, hvor toppen af de yderste blade er blevet brune, men resten af kålen er god.

Du bidrager til en bedre fremtid
Når du køber en lykkepose i ALDI, er du med til at støtte op om kampen mod madspild. Du hjælper altså ikke bare dig selv, men også dine medmennesker og planeten. Tak for din indsats!

Du får nye smagsoplevelser
Kører du også fast i de samme 5 retter? Bananer, tomater og kartofler er ofte med i lykkeposerne, men der vil også være varer, som du måske ikke køber så tit. På den måde får du mulighed for at afprøve nye madvarer og middagsretter. 

ALDI samarbejder med Too Good To Go

”Hos ALDI leder vi hele tiden efter nye måder, hvorpå vi kan reducere vores madspild. Too Good To Go gør det let for alle at være med til at bekæmpe madspild. Derfor er vi glade for at kunne samarbejde med Too Good To Go som et af vores mange initiativer i kampen mod madspild.”

Katrine Milman, CSR-chef i ALDI

 

 

 

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.