1. Startside
  2. Ansvarlighed

Ansvarlighed

Broccoli på blå baggrund som illustration af bæredygtighed - ALDI

ALDI tager ansvar

I ALDI har vi en klar holdning til kvalitet, og ansvarlighed er en del af vores DNA. Vi træffer dagligt beslutninger, som ikke blot påvirker vores egen leverandørkæde, men hele samfundet. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører, når det kommer til dyrevelfærd, social ansvarlighed og produktion samt miljøbeskyttelse. Nationalt og internationalt samarbejder vi med NGO’er for at mindske madspild, uddanne bønder og udvikle initiativer for bæredygtig udvikling.

Vores adfærd skal bidrage til en bæredygtig og positiv udvikling, dér hvor vi kan gøre en forskel. Du skal som kunde både nu og i fremtiden kunne handle ind i ALDI og samtidig handle ansvarligt. Det er vores ansvar, at de varer, som du finder på hylderne, er produceret ansvarligt, og at der er blevet taget hensyn til miljøet samt sørget for sikre og anstændige arbejdsvilkår under produktionen.

Ansvarlige varer

I ALDI tager vi ansvar for de varer, som vi sælger, og vi udvikler løbende vores sortiment med bæredygtige og ansvarligt producerede varer.

Læs mere

Ansvarlig leverandørkæde

Vi har et ansvar for vores leverandørkæde, og derfor stiller vi høje krav, så vi kan udvikle mere bæredygtige leverandørkæder.

Læs mere

Politikker og principper

I ALDI har vi en række principper og politikker, der sætter rammerne for vores arbejde for en bæredygtig og ansvarsbevidst udvikling.

Læs mere

Samfundsengagement

Hos ALDI er vi ikke kun købmænd. Vi er også borgere, naboer og en del af lokalsamfundet.

Læs mere

Klima og miljø

Klimaforandringerne påvirker os alle. Derfor har vi lavet en international klimastrategi med det overordnede mål at reducere vores drivhusgasemissioner med 40 % i hele koncernen frem til 2021.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.