Ansvarlige varer

Forskellige fødevarer - ansvarlige varer hos ALDI

Ansvarlige varer

Som dagligvarekæde har vi stor indflydelse på de varer, som vi sælger, og derfor har vi også mulighed for at påvirke samfundet positivt. Det giver os et stort ansvar for aktivt at nedbringe de potentielle miljøbelastninger, vores varer har og for at arbejde med at udvikle vores leverandørkæde i en mere social ansvarlig retning.

I ALDI er vi vores ansvar bevidst, og vi udvider hele tiden vores sortiment af ansvarlige varer. Vi har en bred vifte af varer i vores sortiment, hvor der er taget særlige hensyn enten under produktionen eller via de råvarer varen indeholder.

Hos os er en stor del af de ansvarlige varer kendetegnet ved, at varerne er mærkede med et mærke eller en certificeringsordning, der viser, at varen også anses for at være ansvarlig af en uafhængig tredjepart. I andre tilfælde læner vi os op ad kontrol og certificeringsordninger, der tager hånd om leverandørkæden.

Økologi

I ALDI går vi op i økologi. Derfor udvider vi løbende vores sortiment, så du altid kan finde produkter, der er dyrket under hensyn til miljø og dyrevelfærd

Læs mere

Fairtrade

Ved at vælge Fairtradecertificerede produkter er du med til at gøre verden mere fair.

Læs mere

Fisk og skaldyr

Vi skal passe på verdenshavene og beskytte fiskebestandene, og derfor stiller vi høje krav til de fisk og skaldyr, som vi har i vores sortiment.

Læs mere

Kaffe

I ALDI har vi forpligtet os til at fremme bæredygtig kaffedyrkning og arbejde for bedre arbejdsvilkår for kaffebønder verden over.

Læs mere

Kakao

Vores indkøbspolitik for kakao stiller krav om brug af bæredygtig kakao, der lever op til internationale tredjeparts certificeringer.

Læs mere

Te

Vi arbejder for at forbedre levevilkårene for tebønder og samtidig fremme bæredygtig dyrkning af te ved at hæve andelen af certificeret te i vores sortiment.

Læs mere

Vegetarisk og vegansk

Læs mere om vores udvalg af vegetariske og veganske produkter.

Læs mere

Dyrevelfærd

I ALDI forhandler vi en bred vifte af produkter med animalske råstoffer, og derfor har vi et ansvar for dyrenes sundhed og velfærd.

Læs mere

Palmeolie

Konventionel palmeolie udgør en stor trussel for verdens regnskove. Ved at stille krav om certificeret palmeolie arbejder vi for mere bæredygtighed og sikrer, at produktionen foregår under socialt og miljømæssigt ordnede forhold.

Læs mere

Træ, pap og papir

Ved at bruge produkter fra bæredygtigt skovbrug bidrager vi til at beskytte og bevare skovene og de naturlige økosystemer.

Læs mere

Blomster og planter

Det globale marked for blomster og planter stiller store krav til arbejdet med at sikre ordentlige arbejdsforhold og miljøbeskyttelse i leverandørkæden.

Læs mere

Mærkningsordninger

I ALDI har vi en lang række produkter, der er mærket med mærker fra uafhængige mærkningsordninger.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.