Information vedr. covid-19

Dyrevelfærd

Ko - Dyrevelfærd ALDI

Dyrevelfærd hos ALDI

Dyrevelfærd har altid været vigtig for os, og det bliver kun vigtigere med tiden. Det betyder blandt andet, at vi ikke længere sælger buræg og har udfaset alle ”skjulte” buræg i forarbejdede produkter fra vores egne mærker. Vi har et bredt udvalg af økologi og udvider løbende vores sortiment med flere økologiske produkter. Økologi stiller en række miljømæssige krav og har samtidig en højere grad af dyrevelfærd i produktionen.

Dyrevelfærdsmærket - Sammen om Bedre Dyrevelfærd

Sammen om Bedre Dyrevelfærd

I ALDI har vi været med til at udvikle det statslige dyrevelfærdsmærke i samarbejde med Fødevarestyrelsen og interessenter fra fødevarebranchen. Dyrevelfærdsmærket findes på svinekød og udvides i slutningen af 2018 til også at omfatte kyllinger. Du finder bl.a. Dyrevelfærdsmærket på produkter fra vores eget mærke Økolivet i kølediskene.

Fur Free Retailer

Dyrevelfærd handler ikke kun om kød. Vores indsats for dyrevelfærd betyder også, at vi ikke sælger ægte pels.   Vi har tilsluttet os ”Fur Free Retailer” og giver dermed vores kunder en forsikring om, at der ikke findes pels i vores produkter.

Derudover afstår vi også fra at sælge angorauld og foie gras for at nævne nogle eksempler.

Fur Free Retailer

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.