Lyset skinner igennem nogle træer

Klima og miljø

ALDI's internationale klimaindsats

I ALDI har vi en international klimastrategi, der gælder hele virksomheden. Det overordnede målsætning er at reducere vores drivhusgasemissioner med 40 % i 2021 i forhold til 2015. I vores samlede klimabelastning er det drift af butikkerne, der står for ca. 60 % af vores drivhusgasemissioner. Det er særligt køling af varerne og belysning, der bruger energi. Hertil kommer lækage fra kølemidler, der også er drivhusgasser.   

Reduktion af vores drivhusgasemissioner skal ske ved at nedsætte energiforbruget og ved at købe energi fra fornybare ressourcer. I Danmark vil det primært være el fra vindenergi. Som et første skridt er alt belysning på vores lagre blevet udskiftet til LED-belysning, og vi har dermed sparet 40 % af det energiforbrug, der før blev brugt til belysning. I vores nye butikker har vi gennem de seneste par år installeret LED-belysning, og vi udskifter fremadrettet belysningen i alle butikker, efterhånden som de bliver moderniseret. 

Læs mere om vores klimaindsats her:

Sammen mod affald

Affald, og særligt plastik, er ét af tidens største miljøudfordringer. I ALDI investerer vi i nye miljøvenlige emballager, reducerer vores emballage og arbejder hver dag på at blive endnu bedre.

Læs mere

Plastikstrategi

ALDI Danmark indfører nu bio-baserede frugt- og grøntposer samt genbrugsnet. I 2025 forventer vi, at alt emballage er 100 % genanvendeligt.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.