Sammen mod affald
LOGO

Affald, og særligt plastik, er ét af tidens største miljøudfordringer. Hvis ikke vi håndterer det korrekt, ender det som affald ude i naturen og i verdenshavene. Store udfordringer skal løses sammen. For sammen kan vi gøre en forskel. I ALDI investerer vi i nye miljøvenlige emballager, reducerer vores emballage og arbejder hele tiden på at blive endnu bedre.

Vidste du, at vi i ALDI har sænket vores forbrug af plastik med 25 tons årligt ved at fjerne skruelåg fra mælk og fløde?

Bæredygtige poser

Alle vores indkøbsposer er lavet af genbrugsplast, og vores genanvendelige indkøbsnet kan bruges igen og igen. Tag hensyn til naturen og brug dit indkøbsnet hver gang, du handler ind. De tynde poser, som du finder i frugt og grøntafdelingen, er biobaserede og lavet af 85 % sukkerrør. Det betyder mindre CO2-udledningen i produktionsleddet.

Miljøvenlig emballage

I ALDI arbejder vi benhårdt på at udvikle en emballagestrategi for primær-, sekundær-, og transportemballage. Resultatet? Mindre emballage og mere genbrug.

Så længe tager det for naturen at nedbryde forskellige typer affald

Kilde: Institut for Miljøvurdering
Kilde: Institut for Miljøvurdering

Vidste du,

  • at ALDI ikke længere sælger engangsbestik, -sugerør, -kopper og –tallerkener af plastik?

Sortering af affald

Du kan også selv gøre noget for at komme affaldet til livs. Sortér dit affald og følg vejledningen i netop din kommune. Mere genanvendelse betyder mindre CO2. Læs flere gode råd om affaldssortering fra Miljø- og Fødevareministeriet her:

https://mst.dk/affald-jord/affald/saerligt-for-borgere-om-affald/sortering-af-affald/

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.