Mængden af plastik, der findes på jorden og i havet, stiger hver dag. Det er én af de største miljøudfordringer i verden, og hvis vi ikke gør noget, vil forureningen fortsat stige. I ALDI er vi optaget af at finde nye og mere genanvendelige emballager. På den måde kan vi fortsætte med at udnytte plastikkens mange gode egenskaber, men på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Indkøbsposer af genbrugsplast

Et par konkrete eksempler

Vores langsigtede plan er at mindske mængden af plast og øge genanvendelsen, så vi sparer ressourcer til gavn for både mennesker og natur. Derfor arbejder vi med flere forskellige initiativer:

 • Indkøbsposer af genbrugsplast
  I løbet af 2020 har vi udfaset den traditionelle plasticpose. Den er i stedet erstattet med en mere bæredygtig pose lavet af genbrugsplast, som vores kunder kan bruge igen og igen. På den måde kan vores kunder nu være med til at bidrage til et bedre miljø ved at bruge vores genbrugelige indkøbspose.
Væk med plastik mælkelåg

 

 • Væk med plastik mælkelåg
  Vi har fjernet plastikskruelågene fra vores egne varemærker på fløde og mælkekartoner. Det betyder, at vi sparer 25 tons plastik om året.
 • Engangsservice i pap
  Vi har udfaset engangsplast. I stedet tilbyder vi nu mere bæredygtige alternativer, som f.eks. papkopper.
100% genanvendelig emballage

100% genanvendelig emballage

I ALDI arbejder vi også aktivt med, hvordan vi bruger emballage og samtidig bidrager til at mindske madspild, beskytte miljøet og bevare vores naturressourcer. Et eksempel er fra vores eget rengøringsmærke Una, hvor flasken er lavet af 100% genbrugsplast og i ét materiale, så den er let at sortere til genbrug.

Vi har samlet vores tiltag i en plan med bl.a. følgende mål:

 • Al emballage skal være genbrugeligt, genanvendeligt eller komposterbart ved udgangen af 2024
 • Vi vil reducere mængden af emballage med 15%
 • Vi tager ansvar for forsvarlig produktion og brug af emballage.

Her kan du læse mere om vores emballage-strategi

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.