Information vedr. covid-19

Bæredygtighedsrapporter

Bæredygtighedsrapporter ALDI

Fremskridtsrapport 2018: For mennesker og klima

Fremskriftsrapport 2018

I fremskridtsrapporten for 2018 har vi samlet et udvalg af initiativer og resultater fra vores arbejde med ansvarlighed på tværs af alle ALDI Nord landene. Den tjener også som ALDI’s COP rapport (Communication on Progress) og bidrag til FN's Global Compact initiativ og de ti generelle principper for virksomheders arbejde med samfundsansvar.

Læs mere på www.cr-aldinord.com

 

Ganske enkelt vigtigt: Bæredygtighedsrapport 2017

Bæredygtighedsrapport - ansvalrighed - ALDI

Under overskriften "Ganske enkelt vigtigt" har vi i 2017 udgivet ALDI's anden bæredygtighedsrapport. Rapporten gør status over vores sociale, miljømæssige og økonomiske engagement samt følger op på målsætninger og fremskridt.

På vores hjemmeside www.cr-aldinord.com kan du finde indholdet af vores bæredygtighedsrapport opstillet på en udførlig og overskuelig måde. Følg linkene nedenfor og lær mere om, hvordan vi tager ansvar, hvad vi har nået indtil nu, og hvordan vi forestiller os en bæredygtig udvikling.

 

Fremskridtsrapport 2016: Vi står ved vores ord

Fremskriftsrapport 2016

Et år efter offentliggørelsen af ALDI Nord-gruppens første bæredygtighedsrapport informerer vi med vores fremskridtsrapport 2016 om de vigtigste fremskridt i vores bæredygtighedsengagement. Lær mere om vores fremskridt i 2016 på vores hjemmeside www.cr-aldinord.com.

For at sikre at vores rapport fokuserer på det væsentligste, har vi på forhånd analyseret nøje, hvilke temaer der er særligt vigtige for vores interessenter. Derudover rapporterer vi transparent efter G4-retningslinjerne fra det globalt anerkendte Global Reporting Initiative (GRI). Vores rapport opfylder de centrale krav (option: "Core") i standarden, og tilgodeser tillægsprotokollen for fødevareindustrien.

 

Bæredygtighedsrapport 2015: Bæredygtig handling i ALDI Nord

Bæredygtighedsrapport 2015

Enkelt og transparent: Sådan rapporterer vi i vores første bæredygtighedsrapport 2015 om vores erfaringer, udfordringer og perspektiver for en ansvarlig og bæredygtig udvikling af vores virksomhedsgruppe.

Du kan finde mere information her:

 

Find all our sustainability reports in English, German, French, Dutch, Polish, Portuguese and Spanish on our international website www.cr-aldinord.com

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.