UN Guiding Principles

UN Guiding Principles

Erklæring om overholdelse af FN’s menneskerettigheder

I ALDI tager vi ansvar for vores globale værdikæde og arbejder aktivt for at undgå deltagelse i aktiviteter, der medvirker til krænkelser af menneskerettighederne.

Vores erklæring om overholdelse af FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv har til hensigt at udtrykke støtte til og respekt for menneskerettighederne, samt sikre en fremadrettet forankring af vores overordnede indsatser for arbejdet med corporate governance.

Human Rights

Identificering af negative indvirkninger

For at identificere, forebygge og afbøde potentielle negative indvirkninger på mennesker i vores værdikæde, udvikler vi løbende processer, der skal sikre, at vi overholder gældende krav og prioriterer identificerede højrisikoområder. Vi følger op og deltager i aktiviteter, der er med til at forebygge diskrimination og krænkelse af menneskerettighederne. Lokal dialog med interessenter og rettighedsholdere konkretiserer arbejdet med at forhindre diskriminerede praksis.

Hensigtserklæringer og medlemskaber af nationale og internationale menneskerettighedsinitiativer danner grundlag for vores politikker og det daglige arbejde med at forebygge vores eventuelle negative indvirkning på menneskerettighederne.

 

Find vores erklæring her:

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.