1. Startside
  2. Ansvarlighed
  3. Samfundsengagement

Samfundsengagement

Samfundsengagement - ALDI - byggeklodser

Lokalt og internationalt engagement

I ALDI driver vi forretning på et fundament af kvalitet, pris og ansvarlighed. Som dagligvarekæde er vi en del af vores kunders hverdag, vi har en indflydelse på mange menneskers dagligvareforbrug, og gennem vores leverandørkæder har vi indflydelse på mange menneskers liv og arbejdsvilkår.

Vi har et ansvar for at bidrage til at løse samfundsrelaterede udfordringer. Vi samarbejder med en række forskellige organisationer i Danmark og i vores produktionslande for at sikre bedre arbejdsvilkår, hjælpe udsatte borgere og sikre fortsat udvikling i vores arbejde med bæredygtighed.

Madspild

I Danmark har madspild været på dagsordenen gennem flere år og i ALDI gør vi naturligvis vores til at begrænse madspild fra vores butikker og lagre.

Læs mere

Medlemskaber og samarbejder

ALDI indgår i en række samarbejder, der understøtter vores arbejde med ansvarlighed.

Læs mere

FN’s 17 verdensmål

ALDI understøtter verdensmålene og er partner i kampagnen ”Danmark for Målene”.

Læs mere

ALDI og Red Barnet

ALDI og Red Barnet er sammen om at støtte udsatte børn i Danmark.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.