Information vedr. covid-19
ALDI og Red Barnet

ALDI og Red Barnet

ALDI og Red Barnet er sammen om at støtte udsatte børn i Danmark

red-barnet

Tal fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at på bare ét år er antallet af fattige børn i Danmark steget med 12.000, så der nu er 64.500 piger og drenge, der lever i fattigdom. Bare et enkelt år i fattigdom kan have store konsekvenser for børnenes trivsel, karakterer i skolen og mulighederne for at få et job senere i livet.

I ALDI har vi hver dag kontakt til rigtigt mange kunder, der handler dagligvarer i vores butikker. Den store kontaktflade, giver os nogle unikke muligheder, for at kunne skabe opmærksomhed omkring en vigtig sag og tage et medansvar over for de børn og familier, der lever i fattigdom i dagens Danmark.

Red Barnet og ALDI har indgået et samarbejde, der skal skabe langsigtede forandringer for Danmarks mest udsatte børn og unge. Tanken er, at ALDI gennem støtte og indsamlede midler kan være med til at skabe gode oplevelser for de udsatte børn, og hjælpe dem med at blive en del af fællesskabet i Red Barnets familieoplevelsesklubber og ferielejre.

Læs mere om Red Barnet her

Støt Red Barnets sommerlejre sammen med ALDI

Donation til Red Barnets sommerlejre

Coronakrisen har store konsekvenser for de mest udsatte børn i Danmark. I år har Red Barnets sommerlejre derfor endnu større betydning, da børn mere end nogensinde har brug for fællesskab og gode oplevelser. Mange udsatte børn har brug for en pause - væk fra corona og en hård hverdag. Som en del af ALDI’s partnerskab med Red barnet støtter vi blandt andet sommerlejrene med indsamling i vores butikker og donation af madvarer til 58 lejre rundt om i hele landet, hvilket er rekordhøjt og næsten 60 % flere end sidste år.

Lige netop nu er børnene på sommerlejre i hele landet, hvor de får nye venner og gode oplevelser med leg, grin og pjat. I juni og juli kan vores kunder derfor støtte med 25 kr., som går ubeskåret til Red Barnets arbejde for udsatte børn. Støttestregkoden finder du ved kassen i din lokale ALDI.

Hvert år arrangerer Red Barnet ferielejre for børn og familier, der ikke har råd og overskud i hverdagen til at komme på ferie. Ferielejrene giver børn fra de dårligst stillede familier mulighed for at få gode oplevelser og nye venskaber i deres ferie. Ferielejrene planlægges og afholdes af frivillige, der brænder for at gøre en forskel og give børn og familier nogle gode oplevelser.

 

Selv én flaske kan gøre en forskel

Pantknap

Gør en forskel for et barn i Danmark, og donér noget af din pant, næste gang du handler i ALDI. Tryk på pantknappen på vores flaskeautomater, og støt Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn og unge i Danmark. Du behøver ikke at donere al din pant. Selv én flaske kan gøre en forskel.

 

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

ALDI leverer i samarbejde med Red Barnet mad til udsatte familier og børn i Danmark

Coronakrisen presser økonomien i mange udsatte familier, og flere har svært ved at få råd til mad til børnene. ALDI og Red Barnet gav i maj måned en håndsrækning til mere end 650 sårbare familier og 1.500 børn landet over ved at levere madkasser fyldt med friske varer ALDI - leveret direkte til døren.

Indsamling til Red Barnet

Check på 200.000 kr. for indsamling til Red Barnet

Salget af Red Barnets vognmønter i ALDI Danmarks butikker i 2019 landede på en sum af 200.000 kr. Stærk indsamling og stor tak til alle vores kunder.

"Vi er utrolig glade for den støtte, vi får fra ALDI. Med dette flotte beløb kan vi give endnu flere børn gode oplevelser, som de kan tage med sig videre i livet," fortæller Red Barnets Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen.

Vidste du,

  • At ALDI i 2019 donerede kiks og frugt til 29 sommerlejre?
  • At mere end 1000 børn og forældre kom på ferie med Red Barnet i 2019?
  • At ALDI's indsamling ved salg af vognmønter i 2019 landede på 200.000 kr.?
  • At der findes mere end 60 Red barnet lokal foreninger spredt over hele landet? Se hvilken forening, der er tættest på dig og bliv frivillig i dit lokalområde her.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.