ALDI sælger frugt og grønt i løsvægt

Frugt og grønt i løsvægt

I ALDI mener vi, at det skal være muligt at købe præcis den mængde frugt og grønt, man har behov for. Derfor sælger vi frugt og grønt som løsvægt. På den måde undgår du at komme hjem med tre peberfrugter, selvom du bare skulle bruge én. Og har du brug for bare en lille aubergine, skal du ikke betale det samme som for den store.

Mindre spild og mindre plast

Vej selv-frugt og grønt er samtidig et initiativ, som også minimerer brugen af plastik. Vi har desværre vænnet os til, at meget frugt og grønt at pakket ind i plastik, hvilket altså ikke er nødvendigt.
Desuden undgår vi også at skulle kassere en hel pose med bananer, bare fordi en enkelt banan er stødt. Det er altså endnu en fordel i forhold til at bekæmpe madspild.

Sådan virker det

1.      Vælg de frugter og grønsager, du skal bruge

2.      Put dem i ALDI’s biobaserede frugt og grønt-pose. Du kan også købe et net til bare 10 kr., som du kan bruge igen og igen

3.      Vej evt. posen for at få angivet mængden

4.      Betal ved kassen. 

Se mere om hvordan vi sammen kan stoppe madspild:

ALDI sælger lykkeposer med frugt og grønt

Too Good To Go

ALDI samarbejder med Too Good To Go. Derfor kan du nu i alle ALDI-butikker redde frugt og grønt ved at købe en lykkepose til 29 kr. (værdi ca. 90 kr.)

Læs mere
ALDI donerer overskudsmad

Maddonation

I 2019 donerede 73% af vores butikker overskudsmad til lokale foreninger, f.eks. Stop Spild Lokalt og Foreningen Ringgaard.

Læs mere
Prisnedsættelser i ALDI

Prisnedsættelser

I ALDI sætter vi prisen yderligere ned på de varer, som nærmer sig udløbsdatoen. Så kan du gøre gode fund - og sammen bekæmper vi madspild.

Læs mere
ALDI's tips til at mindske madspild

Tips til at mindske madspild

Der er mange ting, du let kan gøre derhjemme for at mindske madspild - og samtidig spare penge.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.