Nye butikker
 1. Forside
 2. Nye butikker

Åbningsfest i Odense fra d. 10. september

Kom til åbningsfest i din nye ALDI-butik på Havnegade 8A i Odense, fredag d. 10. september fra kl. 8. Vi glæder os til at byde dig velkommen i de flotte nye omgivelser med et stort udvalg af kvalitetsvarer til lave priser.

 

Stor bon-konkurrence

I forbindelse med vores åbninger afholder vi en stor konkurrence, som du ikke må gå glip af. Som vinder får du mulighed for at tømme den helt nye ALDI butik på 2 min. Når du har handlet i butikken, skal du bare skrive dit navn og telefonnummer bagpå bonen og putte den i konkurrence-boksen i butikken - så er du med i lodtrækningen.

Læs konkurrencebetingelserne her

Åbningsfest program

 • Gratis croissant fra 7.30-9.00
 • Goodiebags til de første 100 handlende kunder
 • Stor bon-konkurrence om at tømme din ALDI-butik
 • Masser af skarpe åbningstilbud
event divider
breaker
Find din lokale ALDI

Find din lokale ALDI

I ALDI's mere end 180 butikker finder du masser af friske tilbud på dine dagligvarer. Og hver mandag og torsdag er der nye spotvarer på hylderne.

Her er din lokale ALDI
Kig forbi din nærmeste ALDI, og spar penge på dit indkøb. Vi guider dig til den butik, der ligger tættest på dig: 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom først til de gode tilbud

Få vores nyhedsbrev, fyldt med friske tilbud, direkte i din indbakke. Så kan du hurtigt se alle de gode tilbud på både dagligvarer og spotvarer. 

Du får også besked om nye tiltag og konkurrencer med spændende præmier.  

breaker

ALDI åbner nye butikker

ALDI er i udvikling - og vi åbner løbende nye, flotte butikker og renoverer de eksisterende. De byder bl.a. på en central placeret frugt- og grøntafdeling med masser af friske varer, et godt udvalg af lækkert dansk kvalitetskød og friske danske mejerivarer. Du finder også flere mærkevarer og mere økologi. ALDI har alt det, du skal bruge, til din hverdag. Alt sammen præsenteret i en lys og åben butik med brede gange.

ALDI's frugt og grønt
Brede gange i ALDI
Fersk kød i ALDI

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.