Vin i ALDI: Kvalitetsvine til gode priser

Vin er noget særligt. Det kan starte en fest og sætte punktum for en lang arbejdsdag. Smagsoplevelserne er forskellige og afhænger af vinen og temperaturen - men også af dig og dine omgivelser. Så hvad er du til? Det er svært for os at svare på. Derfor kan du i ALDI finde et bredt sortiment af både europæiske og oversøiske kvalitetsvine til gode priser. Så er det nemlig dig, der får råd til at tage turen fra kontinent til kontinent og smage på druer fra hele verdens vinmarker. 

Men god vin behøver ikke være en videnskab. Så hvis du gerne vil inspireres, hjælper vi dig godt på vej i ALDI. Her har vi udvalgt nogle af vores bedste vine til fordelagtige priser, så du let kan nyde god vin i din hverdag, og når weekenden og fridagene melder sig. 

sæt vin til hverdagen
breaker

Vin i sortiment

Gå på opdagelse i vores udvalg af vine, hvor du kan få overblik over alle rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine. Alle vine er udvalgt på baggrund af intensive smagstests af vores vineksperter, ønologer og sommeliers for at vurdere farve, duft, smag, type og klassificering. Og de fleste af vores vine fås til priser, der passer i et hverdagsbudget.  

Rødvin fra ALDI

Rødvin

Se vores store udvalg af rødvine.

Find rødvin i ALDI
Hvidvin fra ALDI

Hvidvin

Se vores store udvalg af hvidvine.

Find hvidvin i ALDI
Rosévine på festbord - ALDI

Rosévin

Se vores udvalg af skønne rosévine.

Find Rosévin i ALDI
Mousserende vine fra ALDI

Mousserende vin

Se vores udvalg af boblende vine.

Find mousserende vin i ALDI
Månedens vin
Månedens vin Oktober

Saft og kraft fra de spanske vinmarker

Til julens ostebord, en lækker tapas-anretning eller middag med smagfuldt kød. Med denne spanske Rioja er du klar til at matche mange af julens mange madoplevelser.

Diec18cho Olivos Rioja Reserva er en dejlig vin med en smuk rubinrød farve. Duften er harmonisk og balancerer de modne bær med en snert af fadlagring.

Det første smagsindtryk er komplekst, fordi den rummer både frugt og fad. Det gør vinen til et spændende bekendtskab, som folder sig ud over tid og runder af med en behagelig eftersmag.

Det er en Rioja med et moderne twist og med masser af smag til prisen.

Vinen er fremstillet på 100% Tempranillo-druer, som er en typisk spansk drue i den kraftige ende af smagsskalaen. Dertil kommer, at Diec18cho Olivos Rioja Reserve er lagret i tre år på egetræsfade, hvilket bidrager til vinens kompleksitet og giver et godt modspil til frugten.

Stil vinen på julebordet og nyd den med traditionel julemad eller kraftige oste.
 

Region: Rioja
Drue: Tempranillo
Alkohol: 13,5%

Testvinder breaker
Testvindere

Tag en prisvinder med til bords

At vi gør vores bedste for at vælge gode vine til prisen, bliver også bemærket blandt andre i branchen. Det er vi stolte af - og mest fordi det betyder, at vi i ALDI kan tilbyde vores kunder at få prisvindende vine med til bords.

Når ALDI's vine kåres som "Bedst i test" eller "Bedst til prisen" er det typisk landsdækkende dagblade, som uddeler anerkendelsen. Andre gange er det anerkendte anmeldere og branchenyt, som uddeler stjerner til vores vine.

Du kan se flere af vores prisvindende vine og fødevarer her på siden og måske blive inspireret til at tage en eller flere prisvindere med til bords!

 

breaker

Vin til enhver lejlighed 

Vin kan være lækkert og velegnet i mange situationer. Og i ALDI mener vi ikke, at det skal være svært eller dyrt at sætte god vin til hverken hverdag eller højtid. Du kan derfor let lade dig inspirere af vores temaer, hvor vi hver gang udvælger tre vine, som har masser af smag til en god pris. 

Sæt vin til din jul

Et perfekt match til det store måltid

Maden er en vigtig del af julen – og du kan let give måltidet endnu en stjerne, hvis du vælger at matche det med den rigtige vin.

Klassisk julemad kalder på den lidt kraftigere vine, og derfor har vi i ALDI udvalgt tre pragtfulde eksempler fra Sydeuropa. Med disse tre rødvine er du sikret en god vin til julemiddagen og til de mange hyggelige sammenkomster, som julen er fuld af. 

Breaker hverdag
sæt vin til din hverdag

Når kødsovsen skal have et løft

Der kan være mange grunde til, at en almindelig hverdag skal løftes med et glas vin i hånden. En positiv nyhed, uventede gæster eller ren og skær lyst til at give måltidet en ekstra smagsforstærker. Mange klassiske hverdagsretter går godt med vin, og det behøver hverken være dyrt eller besværligt at finde et godt match.

I ALDI har vi udvalgt et par af vores favoritter, når det gælder hverdagsvin. Og hvad enten du er til hvid, rød eller rosé kan du her blive inspireret til en dejlig flaske, som er velegnet til hverdagsmad - og i det hele taget god til de fleste lejligheder.

Du kan selvfølgelig også selv dykke ned i vores store vinsortiment, som vi har kategoriseret i rød-, hvid-, rosé- og mousserende vine. 

Fredag breaker
Sæt vin til din fredag

Til fest eller forkælelse

Mødes med venner eller flade ud derhjemme? Fredag aften har meget at byde på. For mange markerer fredag også overgangen fra arbejde til fridage – og et dejligt glas vin er en god begyndelse!

Vil du fejre din fredag med en flaske vin, gør vi det her lidt lettere for dig at vælge en ekstra god vin til gode priser. Vi har nemlig udpeget tre flasker, så der både er lidt i den lette afdeling og noget med mere spræl.

De tre vine høster ikke bare roser hos os. De har også fået stjerner af vineksperter og veletablerede anmeldere. Men store ord skubber ikke til prisen i ALDI. Så prøv dig frem blandt ALDI's mange vine – og find din favorit, der giver dig råd til mere i weekenden. 

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.