Vin i ALDI: Kvalitetsvine til gode priser

Vin er noget særligt. Det kan starte en fest og sætte punktum for en lang arbejdsdag. Smagsoplevelserne er forskellige og afhænger af vinen og temperaturen - men også af dig og dine omgivelser. Så hvad er du til? Det er svært for os at svare på. Derfor kan du i ALDI finde et bredt sortiment af både europæiske og oversøiske kvalitetsvine til gode priser. Så er det nemlig dig, der får råd til at tage turen fra kontinent til kontinent og smage på druer fra hele verdens vinmarker. 

Men god vin behøver ikke være en videnskab. Så hvis du gerne vil inspireres, hjælper vi dig godt på vej i ALDI. Her har vi udvalgt nogle af vores bedste vine til fordelagtige priser, så du let kan nyde god vin i din hverdag, og når weekenden og fridagene melder sig. 

Lad dig inspirere, og lær at sætte vin til enhver lejlighed

sæt vin til hverdagen
breaker

Vin i sortiment

Gå på opdagelse i vores udvalg af vine, hvor du kan få overblik over alle rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine. Alle vine er udvalgt på baggrund af intensive smagstests af vores vineksperter, ønologer og sommeliers for at vurdere farve, duft, smag, type og klassificering. Og de fleste af vores vine fås til priser, der passer i et hverdagsbudget.  

Rødvin fra ALDI

Rødvin

Se vores store udvalg af rødvine.

Find rødvin i ALDI
Hvidvin fra ALDI

Hvidvin

Se vores store udvalg af hvidvine.

Find hvidvin i ALDI
Rosévine på festbord - ALDI

Rosévin

Se vores udvalg af skønne rosévine.

Find Rosévin i ALDI
Mousserende vine fra ALDI

Mousserende vin

Se vores udvalg af boblende vine.

Find mousserende vin i ALDI
Breaker hverdag

Vin til din hverdag: Når kødsovsen skal have et løft

sæt vin til din hverdag

Der kan være mange grunde til, at en almindelig hverdag skal løftes med et glas vin i hånden. En positiv nyhed, uventede gæster eller ren og skær lyst til at give måltidet en ekstra smagsforstærker. Mange klassiske hverdagsretter går godt med vin, og det behøver hverken være dyrt eller besværligt at finde et godt match.

I ALDI har vi udvalgt et par af vores favoritter, når det gælder hverdagsvin. Og hvad enten du er til hvid, rød eller rosé kan du her blive inspireret til en dejlig flaske, som er velegnet til hverdagsmad - og i det hele taget god til de fleste lejligheder.

Du kan selvfølgelig også selv dykke ned i vores store vinsortiment, som vi har kategoriseret i rød-, hvid-, rosé- og mousserende vine. 

Paaske breaker

Vin til din påske: Et godt match til påskelammet 

Sæt vin til din påske

Påsken er lig med lange middage. Det er tid til at kræse om maden, og en god flaske vin er derfor en kærkommen gæst ved bordet. Spørgsmålet er bare, hvilken vin du skal vælge?

I ALDI giver vi dig vores bud på tre vine, der i den grad er værd at servere til påskens forskellige retter. De kan noget forskelligt og er alle af en høj kvalitet til prisen.

Du finder bl.a. en elegant, fransk Riesling, som er velegnet til både fisk, frokost eller måske som det første glas i forårssolen. Og er du på jagt efter en tro følgesvend til påskelammet, kan vi friste dig med to bud på en god rødvin i påsken. 

Fredag breaker

Vin til din fredag: Ekstra nydelse i glasset 

Sæt vin til din fredag

Mødes med venner eller flade ud derhjemme? Fredag aften har meget at byde på. For mange markerer fredag også overgangen fra arbejde til fridage – og et dejligt glas vin er en god begyndelse!

Vil du fejre din fredag med en flaske vin, gør vi det her lidt lettere for dig at vælge en ekstra god vin til gode priser. Vi har nemlig udpeget tre flasker, så der både er lidt i den lette afdeling og noget med mere spræl.

De tre vine høster ikke bare roser hos os. De har også fået stjerner af vineksperter og veletablerede anmeldere. Men store ord skubber ikke til prisen i ALDI. Så prøv dig frem blandt ALDI's mange vine – og find din favorit, der giver dig råd til mere i weekenden. 

Månedens vin

Månedens vin: Blød og afrundet vin fra Sydafrika

Månedens vin April

I ALDI udvælger vi hver måned en vin, som giver dig ekstra stor smag til en rimelig pris. Månedens vin er derfor en let vej til nye smagsoplevelser, hvor vi kan garantere en høj kvalitet, der er til at betale. 

April måned byder på en vin fra et af verdens sydligste lande, nemlig Sydafrika. Landet er kendt for sin store vinproduktion og leverer store smagsoplevelser uden at vælte budgettet. Månedens vin stammer fra huset Meerestein.

Med sin dybe rubinrøde farve imponerer den i glasset, og dens udseende stemmer godt overens med duften, som sender tankerne i retning af mørke bær, blommer, sort peber og nelliker. Dufter man godt efter, vil man også kunne ane et stref af røg i vinen. 

Smagen er blød og dejlig afrundet med et let bid af tanniner, bærfrugter og krydderier. 

Server vinen til pasta og spareribs
Kombinationen af den bløde smag og det lette bid gør denne vin velegnet til retter, som ligger i den tungere ende af smagsskalaen. Det kan være solide pastaretter eller stegte grøntsager. Er det vejr til at grille, vil månedens vin også være et perfekt supplement til både spareribs og grillpølser. 

Serveres bedst ved 17-18 grader.

Testvinder breaker
Testvindere

Tag en prisvinder med til bords

At vi gør vores bedste for at vælge gode vine til prisen, bliver også bemærket blandt andre i branchen. Det er vi stolte af - og mest fordi det betyder, at vi i ALDI kan tilbyde vores kunder at få prisvindende vine med til bords.

Når ALDI's vine kåres som "Bedst i test" eller "Bedst til prisen" er det typisk landsdækkende dagblade, som uddeler anerkendelsen. Andre gange er det anerkendte anmeldere og branchenyt, som uddeler stjerner til vores vine.

Du kan se flere af vores prisvindende vine og fødevarer her på siden og måske blive inspireret til at tage en eller flere prisvindere med til bords!

 

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.