1. Forside
  2. Åbningstider

Find åbningstiderne i dit lokale ALDI supermarked

ALDI’s butikker holder åbent hver dag fra 8-21. Også på helligdage.

Der kan dog være enkelte butikker, som har lidt andre åbningstider. Du kan finde din lokale ALDI her og få information om:  

  • Åbningstider
  • Adresse
  • Rutevejledning

Med åbningstider fra 8 morgen til 21 aften har du mulighed for at handle, når det passer dig bedst. Morgen, formiddag eller lige inden du smider dig i sofaen? 

På årets mange helligdage er vi også glade for at byde dig velkommen i vores butikker. Så kan nå at hente det, du mangler for at fuldende gæstemenuen, og du slipper for at skulle købe ind til mange dage i forvejen. 

FIND DIN NÆRMESTE ALDI HER

åbningstider - find butik

NYE ALDI-BUTIKKER ÅBNER I HELE LANDET

ALDI er i udvikling og åbner nye butikker rundt i hele landet. Nogle steder ombygger vi eksisterende butikker, og andre steder åbner vi i helt nybyggede lokaler, hvor vi står klar med masser af friske dagligvarer hver dag.

Et stort udvalg af populære dagligvarer
I alle nye ALDI-butikker finder du en central placeret frugt- og grøntdeling med et stort og friskt udvalg, og i området med convenience-varer er der masser af hurtige snacks, færdigretter og salater. Der er også flere danske varer, flere mærkevarer, mere økologi og mere plads til fersk kød og fisk. Alt sammen præsenteret i en lys og åben butik med brede gange.

Alle butiksåbninger fejres med fest på dagen og lokale særtilbud i tre uger.

LÆS MERE OM DE NYE BUTIKKER

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.