Nye butikker
  1. Forside
  2. Nye butikker

ALDI åbner nye butikker

ALDI er i udvikling - og vi åbner løbende nye butikker og renoverer de eksisterende. De nye butikker byder bl.a. på en central placeret frugt- og grøntafdeling med masser af friske varer og et convenience-område med et stort udvalg af færdigretter, hurtige snacks og salater. Der vil også være flere danske varer, flere mærkevarer og mere økologi. Alt sammen præsenteret i en lys og åben butik med brede gange.

ALDI's frugt og grønt
Brede gange i ALDI
Convenience i ALDI
Nye ALDI-butikker

Åbningsfest og lokale tilbud

I 2021 vil vi åbne flere nye butikker i hele landet, og du kan følge med i butiksåbningerne her på siden, hvor vi informerer om de festligheder, der er planlagt i butikkerne på åbningsdagen.

Du vil også kunne finde den lokale tilbudsavis fyldt med særtilbud, når en ny butik åbner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom først til de gode tilbud

Få vores nyhedsbrev, fyldt med friske tilbud, direkte i din indbakke. Så kan du hurtigt se alle de gode tilbud på både dagligvarer og spotvarer. 

Du får også besked om nye tiltag og konkurrencer med spændende præmier.  

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.