1. Forside
 2. Information
 3. Information vedr. covid-19

Sådan kan du trygt handle i ALDI 

I ALDI følger vi nøje med i udviklingen af covid-19 og tilpasser løbende vores tiltag i butikkerne. I hver eneste ALDI-butik vil du derfor opleve en række initiativer, som har til formål at mindske smitterisikoen. Dem kan du læse mere om på denne side og få råd om, hvordan vi passer bedst på os selv og hinanden.

ALDI opfordrer til at

Husk mundbind i ALDI

Covid-19 kræver en fælles indsats, og derfor er det vigtigt, at vi alle følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og bliver hjemme, hvis vi har symptomer eller mistanke om, at vi kan være smittet.

Vores medarbejdere er instrueret i at arbejde med nye, smittereducerende tiltag, og vi opfordrer alle kunder til at bidrage til at mindske smitten ved at:

 • Bruge mundbind når du handler ind
 • Bruge håndsprit
 • Vise hensyn og holde afstand 
 • Bruge betalingskort fremfor kontanter
 • Handle alene 
 • Udnytte hele åbningstiden for at mindske trængsel

En tryg oplevelse i butikkerne 

Her er nogle af de tiltag, vi har sat i værk i alle butikker, så vi kan reducere smitterisikoen og hjælpe hinanden med at udvise hensyn:

 • Udenfor butikken er der skilte, som minder alle om, at vi skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne. 
 • I indgangspartiet finder du en håndsprit-dispenser, så alle kan gå ind i butikken med afsprittede hænder. 
 • Ved kassen har vi klistermærker på gulvet, så det er let at holde to meters afstand til andre - også når man står i kø.
  Foran kassemedarbejderen er der opsat en plastik-skærm, og vi opfordrer alle kunder til at betale med kort fremfor kontanter – igen af hygiejniske årsager.
 • Medarbejdere med gyldigt coronapas er undtaget fra at bære mundbind/visir - Dette kontrolleres hver morgen

Dette er bare nogle eksempler på vores arbejde med til at sikre vores kunder en tryg oplevelse i butikkerne. Vi følger hele tiden udviklingen, og har du spørgsmål til vores håndtering af covid-19 i din ALDI-butik, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 70 74 17.

Tips til dig, der føler sig udsat:

 • Husk at vores butikker holder åbent hver dag fra 8-21. Kom derfor gerne i de tidsrum, hvor der ikke er så mange kunder.
 • Forsøg at handle til flere dage på én gang. 
   

Vi glæder os til at tage godt imod dig!

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.