Konkurrencer

Information om behandling af personoplysninger i forbindelse med deltagelse i konkurrencer.

Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer ALDI Danmark de personoplysninger, som du oplyser i konkurrenceformularen. I dette tilfælde dit navn, by, din e-mailadresse og telefonnummer. Navn og by på vinderne vil blive offentliggjort på ALDIs hjemmeside www.aldi.dk/designkonkurrence.

Personoplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbare fysisk person, det vil sige informationer, der direkte eller indirekte kan benyttes til at identificere dig.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte:

 • ALDI Danmark ApS
 • CVR-nr.: 89 79 72 17
 • Adresse: Herstedøstervej 27-29C, 2620 Albertslund
 • Telefon: +45 88 80 35 00
 • E-mail: persondata@aldi.dk

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

ALDI behandler dine personoplysninger for at kunne sende dig markedsføringsmateriale.

Formål med vores behandling vil være markedsføringsformål, eksempelvis:

 • at sende dig e-mail med vores nyhedsbrev
 • at sende dig tilbud på vores produkter inden for dagligvarer og sptvarer
 • branding af ALDI’s virksomhed
 • tilbyde dig at deltage i vores events og kampagner
 • at deltage i vores konkurrencer

ALDI registrerer ligeledes dine oplysninger for at kunne trække og identificere en vinder, som bliver kontaktet telefonisk med henblik på at overbringe præmien til ham/hende.

Retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger

ALDI behandler dine personoplysninger på baggrund af samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig: Almindelige personoplysninger; Identifikationsoplysninger:

Navn, by, telefonnummer, e-mail

Modtagere af personoplysninger

ALDI deler dine personoplysninger med sin databehandler:

 • Leadfamly

For at kunne afholde konkurrencen, benytter ALDI sig af en databehandler, som behandler dine oplysninger på vegne af ALDI. Denne databehandler er det man kalder en ”gamification” virksomhed, der udbyder den spilleplatform, som anvendes i forbindelse med ALDI’s online konkurrencespil.

For at sikre beskyttelse af dine oplysninger, har ALDI indgået databehandleraftale med databehandleren således, at ALDI sikrer sig overholdelse af de databeskyttelsesretlige regler.

Dine personoplysninger videregives ikke.

Overførsel til tredjelande eller internationale organisationer

ALDI overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer.

Tidsrum for opbevaring

ALDI opbevarer dine personoplysninger i forbindelse med konkurrencen indtil denne er slut. Når konkurrence er slut og vinderen/vinderne har modtaget deres præmie, vil dine personoplysninger blive slettet inden for 1 måned i relation til konkurrencen.

Dine personoplysninger vil herefter kun blive opbevaret, så længe du ønsker at modtage ALDI’s nyhedsbrev, indtil du afmelder modtagelsen heraf. Når du afmelder dig fra ALDI’s nyhedsbrev, vil dine oplysninger blive slettet indenfor 2 måneder fra afmeldingsdatoen.

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ved at sende en e-mail til kundeservice@aldi.dk, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet, eventuelt betinget af når ALDI Danmark har opfyldt sine lovmæssige forpligtelser. For afmelding af nyhedsbrev er der et direkte afmeldingslink nederst i hvert nyhedsbrev du modtager fra ALDI Danmark.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine personoplysninger, har du rettigheder, som du kan gøre gældende over for os, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15-22.

 • Du har ret til at anmode om indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig og du har ret til at modtage en kopi heraf.
 • Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger om dig.
 • Du har i visse situationer ret til:
  • at få dine oplysninger slettet
  • at få behandlingen af dine oplysninger begrænset
  • dataportabilitet
  • at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • ikke at være genstand for automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.

Klage

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte

ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, og over vores behandling af dine personoplysninger.

For nærmere information om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises du til Datatilsynets hjemmeside

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.