Persondatamail

Information om behandling af personoplysninger, ved henvendelse til ALDI's persondatamail.

Når du henvender dig til ALDI via mail, vil vi i denne sammenhæng behandle dine personoplysninger, henholdsvis din mail og de personoplysninger, som du ellers selv måtte oplyse os om i mailen.

Personoplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbare fysisk person, det vil sige informationer, der direkte eller indirekte kan benyttes til at identificere dig.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte:

  • ALDI Danmark ApS
  • CVR-nr.: 89 79 72 17
  • Adresse: Herstedøstervej 27-29C, 2620 Albertslund
  • Telefon: +45 88 80 35 00
  • E-mail: persondata@aldi.dk

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

ALDI behandler dine personoplysninger med det formål at kunne besvare din henvendelse således, at vi kan identificere dig og give dig svar.

Retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger

ALDI Danmark behandler dine personoplysninger på baggrund af: Legitim interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e.

  • ALDI har en legitim interesse i at kunne opfylde ovenstående formål.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig: Almindelige personoplysninger; Identifikationsoplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Hvad der ellers frivilligt oplyses i den modtagne email

Modtagere af personoplysninger

ALDI benytter en databehandler, der håndterer vores it-systemer og som ALDI har indgået databehandleraftale med for at sikre overholdelse af de databeskyttelsesretlige regler. Dine personoplysninger videregives ikke til tredjeparter.

Overførsel til tredjelande eller internationale organisationer

ALDI overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer.

Tidsrum for opbevaring

Din henvendelse vil blive slettet 30 dage efter modtagelsen af din mail, medmindre din henvendelse angår forhold som kræver afklaring, undersøgelse eller anden sagsbehandling, i dette tilfælde vil dine oplysninger blive gemt i op til 5 år af hensyn til vores retlige forpligtelser og dokumentationshensyn, jf. databeskyttelsesloven § 41, stk. 7.

Dine rettigheder

Når ALDI behandler dine personoplysninger, har du rettigheder, som du kan gøre gældende over for ALDI. Du har ret til at anmode om indsigt, i hvilke oplysninger ALDI behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, og i visse situationer til at få dine oplysninger slettet eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring.

Klage

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte

ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, og over vores behandling af dine personoplysninger.

For nærmere information om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises du til Datatilsynets hjemmeside:

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.