To kunder ser på en bon

Din garanti hos ALDI

Hos ALDI gør vi alt for, at du bliver glad for at handle hos os, og at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Skulle der opstå et tilfælde, hvor du ikke er tilfreds, tilbyder vi vores ALDI garanti, som gør det nemt for dig at bytte eller returnere en vare købt i ALDI.

Hvis du er utilfreds med en fødevare købt i ALDI, bedes du kontakte os her.

Du kan bytte varer i alle butikker inden for 30 dage, uanset hvilken ALDI-butik varen er købt i. Kassebonen er dit byttemærke. Vi bytter varen eller giver  pengene retur mod forevisning af bon og tilbagelevering af den ubrugte vare i uåbnet emballage.  

Garantien gælder også når ALDI lukker

Du kan fortsat trygt handle hos ALDI, selv om det er annonceret, at ALDI Danmark lukker. Du har stadig reklamationsret og garanti på de købte varer, og på ALDI.dk kan du også, når butikkerne er lukket, få hjælp til at benytte dig af garantien.

Udvidet ALDI garanti på spotvarer

3 års garantilogo

Som noget særligt tilbyder vi vores kunder en udvidet garanti på op til 3 år på en lang række af vores spotvarer fra ALDI's egne mærker. Du skal blot gemme din kassebon og forevise denne i tilfælde af, at du får brug for at indløse garantien. Du kan altid se på emballagen, om denne udvidede garanti er gældende på en spotvare.


Alle almindelige juridiske forbrugsrettigheder gælder også i ALDI.

 

 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch