ALDI Adventskalender 2022

Konkurrencen afholdes af: ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVS: 89 79 72 17

Periode for konkurrencen
Konkurrencen kører fra 25. november til og med 22. december 2022.

Betingelser
Konkurrencen er ikke købsbetinget.
Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne, herunder at ALDI Danmark må kontakte dig via. e-mail med nyheder. I denne sammenhæng registrerer vi dit fornavn, e-mailadresse og postnummer.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage ALDI Danmarks nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig ved at klikke ”afmeld” nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive til Kundeservice@aldi.dk. Du skal have bopæl i Danmark og være min. 18 år for at deltage i konkurrencen.

Medarbejdere i ALDI Danmark må ikke deltage i konkurrencen.

Præmier
Vi udlodder i alt 4 højtidskurve med vores Gourmetvarer til en samlet værdi af ca. DKK 2.200.
Hver vinder modtager 1 højtidskurv til en værdi af min. DKK 500.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Hovedpræmie
Udover de 4 højtidskurve udlodder vi som nævnt ovenfor også én hovedpræmie, som er en indkøbstur i ALDI til en værdi af DKK 2.000.


Vindere
Højtidskurve:
Der udpeges i alt 4 vindere, 1 for hver adventslåge. Du kan deltage 1 gang for hver adventsuge, og du er med i konkurrencen om ugens højtidskurv såfremt der du svarer rigtigt på ugens quizspørgsmål. Du kan kun vinde 1 gang i hele kampagneperioden, uanset hvor mange gange du har deltaget.

Vinderne trækkes tilfældigt løbende og bliver kontaktet via e-mail. Vinderen skal bekræfte præmien ved at besvare denne e-mail indenfor 3 dage efter modtagelse. Hvis præmien ikke bekræftes indenfor 3 dage, vil der blive trukket en ny vinder for den pågældende adventslåge.

Hovedpræmie
Vi udpeger i alt 1 vinder af hovedpræmien. Ved deltagelse i adventskalenderen får du automatisk 1 lod i konkurrencen om hovedpræmien uagtet om du svarer rigtigt eller forkert på ugens quizspørgsmål. Du får 1 lod for hver adventsuge du deltager i. Der er 4 adventsuger i konkurrencen, og der kan derfor max optjenes 4 lodder i kampagneperioden.

Vinderen trækkes tilfældigt i den første uge af januar 2023, og bliver kontaktet via e-mail. Vinderen skal bekræfte præmien indenfor 3 dage efter modtagelse. Hvis præmien ikke bekræftes indenfor 3 dage, vil der blive trukket en ny vinder.
Vinderen skal herefter oplyse telefonnummer, som skal bruges til at aftale og planlægge brugen af hovedpræmien.

Butikschefen i den ALDI-butik du ønsker at gøre brug af præmien, vil ringe dig op for at aftale dag og tidspunkt for indløsning. Indløsning skal finde sted senest 31. januar 2023. Præmien kan ikke overdrages til andre.

Indkøbsturen til en værdi af DKK. 2.000 kan ikke deles op over flere indkøbsture, men skal bruges samlet på én indkøbstur.
Hvis præmien ikke bekræftes indenfor 3 dage, vil der blive trukket en ny vinder.

Fornavne på alle vindere af konkurrencen offentliggøres løbende på aldi.dk/konkurrencer.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med ALDI’s konkurrencer
Når du deltager i lodtrækningen, indsamler ALDI Danmark dit navn, postnummer og din e-mail.
Vi beder om dine adresse-oplysninger, så vi kan sende dig præmien, hvis du vinder. Den oplyste adresse skal være inden for Danmarks grænser. I den forbindelse henviser vi til GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Dine rettigheder
ALDI er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer i forbindelse med konkurrencen.

Som konkurrencedeltager har du nogle rettigheder. Du har ret til at anmode om indsigt, i hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, og i visse situationer til at få dine oplysninger slettet eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Klage
Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte:
ALDI Danmark ApS
Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund
CVR: 89 79 72 17
ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet
Du kan også klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. For nærmere information om hvordan du klager til Datatilsynet, henvises til Datatilsynets hjemmeside.

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder i vores politik for databeskyttelse.

Kundeservice
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, kan du kontakte os her: Kundeservice@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch