Cykelspil

Konkurrence betingelser ALDI Cykelspil

Konkurrencen afholdes af: ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVS: 89 79 72 17

Periode for konkurrencen:

Konkurrencen kører fra 23. juni til og med 14. juli.

Betingelser:

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne, herunder at ALDI Danmark må kontakte dig via. e-mail med nyheder. I denne sammenhæng registrerer vi dit fornavn, e-mailadresse og postnummer.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage ALDI Danmarks nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde ved at klikke ”afmeld” nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive til Kundeservice@aldi.dk.Du skal have bopæl i Danmark og være min. 18 år for at deltage i konkurrencen.

Medarbejdere i ALDI Danmark må ikke deltage i konkurrencen.

Præmier:

Vi udlodder i alt. 21 Senseo (navn) kaffemaskiner til en samlet værdi af ca. DKK 12.579.

Hver vinder modtager 1 Senseo (navn) maskine til en værdi af ca. DKK 599.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere:

Der udpeges i alt. 21 vindere, 1 for hver dag i kampagneperioden. Deltagere kan kun vinde én gang i hele kampagneperioden, uanset hvor mange gange man har deltaget.

Vinderne trækkes tilfældigt løbende og bliver kontaktet via e-mail. Vinderen skal bekræfte præmien ved at besvare denne e-mail inden 7 dage efter modtagelse. Hvis præmien ikke bekræftes inden syv dage, vil der blive trukket en ny vinder for den pågældende kampagnedag.

Fornavne på vindere af konkurrencen offentliggøres løbende på aldi.dk/konkurrencer.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med ALDI’s konkurrencer
Når du deltager i lodtrækningen, indsamler ALDI Danmark dit navn, postnummer og din e-mail.

Vi beder om dine adresse-oplysninger, så vi kan sende dig præmien, hvis du vinder. Den oplyste adresse skal være inden for Danmarks grænser. I den forbindelse henviser til GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Dine rettigheder
ALDI er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer i forbindelse med konkurrencen.

Som konkurrencedeltager har du nogle rettigheder. Du har ret til at anmode om indsigt, i hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, og i visse situationer til at få dine oplysninger slettet eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Klage
Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte:

ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet
Du kan også klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. For nærmere information om hvordan du klager til Datatilsynet, henvises til Datatilsynets hjemmeside.

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder i vores politik for databeskyttelse.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, kan du kontakte os her: Kundeservice@aldi.dk

 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch