SoMe

Konkurrencer på facebook og Instagram

Hvordan deltager du?

Det er beskrevet i konkurrenceopslaget, hvordan du deltager.

Hvem kan deltage?

Du skal være minimum 18 år og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencen. Ansatte i ALDI Danmark og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvordan udvælges vinderen?

Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning blandt deltagerne, medmindre andet er beskrevet i konkurrenceopslaget.

Vinderen kontaktes direkte i en privat besked – og evt. med et svar til deres kommentar på konkurrenceopslaget.

Hvis vinderen ikke svarer tilbage indenfor 24 timer, forbeholder ALDI Danmark sig retten til at finde en ny vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Konkurrenceperiode

Konkurrenceperioden er beskrevet i konkurrenceopslaget. ALDI Danmark forbeholder sig retten til at se bort fra alle tilmeldinger modtaget efter konkurrencens udløb.

ALDI Danmark kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen grundet serverfejl eller andre tekniske problemer.

Gevinster

Gevinster er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter, andre præmier eller produkter. Antallet af præmier og vindere fremgår af konkurrenceopslaget.

Hvem afholder konkurrencen?

Konkurrencen afholdes af ALDI Danmark. Den er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde forbundet med Facebook og Instagram.

Konkurrencen afholdes på ALDI Danmarks Facebook-profil (https://www.facebook.com/aldidanmark) eller ALDI Danmarks Instagram-profil (https://www.instagram.com/aldidanmark/).

Hvis konkurrencen afholdes i samarbejde med andre, vil det fremgå af konkurrenceopslaget.

Andre bestemmelser

ALDI Danmark forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse konkurrencer på ethvert tidspunkt, når rimelige omstændigheder påkræver dette. Deltageren vil ikke kunne rejse krav mod ALDI Danmark på denne baggrund.

Databeskyttelse

Du kan læse vores politik for databeskyttelse på vores hjemmeside, hvor du blandt andet finder en oversigt over dine rettigheder, herunder din ret til at trække et samtykke tilbage og klagemuligheder. Læs politikken her

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch