bon-konkurrence

Bon-konkurrence | Konkurrencebetingelser

I forbindelse med åbningsfesten af din helt nye ALDI butik fejrer vi det ved at afholde en stor bon-konkurrence, som du ikke må gå glip af. Som vinder får du mulighed for at tømme din nye ALDI butik på 2 min. Vi ses i butikken, hvor du kan deltage i konkurrencen.

KONKURRENCEBETINGELSER

Hvad er præmien?

Du er med i lodtrækningen om følgende præmie, når du deltager i konkurrencen:

Vinderen får mulighed for at tømme sin nye ALDI butik på 2 min. ved at benytte en ALDI indkøbsvogn gennem butikken til at putte varer i.

Præmiens værdi kan ikke fastsættes på forhånd, da præmien har den form, den har, og derfor kan variere. Der udtrækkes en tilfældig vinder i hver ny ALDI butik i åbningsperioden på tre uger - læs uddybende information for din ALDI butik længere nede på denne side. Vinderen skal indløse sin præmie alene. Konkurrencen omfatter det sortiment, der er i butikken den pågældende dag, hvor vinderen skal indløse sin præmie. Enkelte varer fra sortimentet kan blive fjernet ifm. afholdelse af konkurrencen. Varetyper, der ikke indgår i præmien er: Tobak, medicin og inventar. Vinderen må maks. tage 5 stk. pr. varetype.  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook eller Instagram.

Hvordan deltager du i konkurrencen?

Når du har handlet i din nye ALDI butik i konkurrenceperioden, skal du bare skrive dit fulde navn og telefonnummer bagpå din ALDI-bon og putte den i konkurrencen-boksen i butikken ved kasseområdet – så er du med i lodtrækningen.

Du kan deltage flere gange i løbet af konkurrenceperioden og på den måde øge dine vinderchancer i lodtrækningen.

Se uddybende information om konkurrenceperioder for din nye ALDI butik i afsnittet herunder.

ALDI butikker, der afholder konkurrencen, samt konkurrenceperioder

 

ALDI Vejlby, Kamma Klitgårds Gade 47.
Konkurrenceperiode: fredag d. 3/12 2021 til og med torsdag d. 23/12 2021.
Der trækkes 1 vinder blandt alle boner, der er puttet i konkurrence-boksen i konkurrenceperioden fredag d. 31/12 2021.

ALDI Guldager, Guldager Skolevej 5.
Konkurrenceperioder:  fredag d. 17/12 2021 til og med torsdag d. 6/1 2022.
Der trækkes 1 vinder blandt alle boner, der er puttet i konkurrence-boksen i konkurrenceperioden fredag d. 7/1 2022.

Den heldige vinder blev:  Renate

ALDI Lind, Laust Kristensens Plads 1.
Konkurrenceperioder:  fredag d. 28/1 2022 til og med torsdag d. 17/2 2022.
Der trækkes 1 vinder blandt alle boner, der er puttet i konkurrence-boksen i konkurrenceperioden fredag d. 18/2 2022.

Den heldige vinder blev:  Helene

ALDI Hirtshals, Doggerbanke 1.
Konkurrenceperioder:  fredag d. 20/5 2022 til og med torsdag d. 9/6 2022.
Der trækkes 1 vinder blandt alle boner, der er puttet i konkurrence-boksen i konkurrenceperioden fredag d. 10/6 2022.

ALDI Kalundborg, Sct. Jørgensbjerg 39
Konkurrenceperioder:  fredag d. 10/6 2022 til og med torsdag d. 30/6 2022.
Der trækkes 1 vinder blandt alle boner, der er puttet i konkurrence-boksen i konkurrenceperioden fredag d. 1/7 2022.

 

Vindernes fornavn offentliggøres her på siden og kontaktes direkte pr. telefon af butikken, hvor der aftales, hvornår vinderen kan indløse præmien. 

Hvis butikken ikke kan komme i kontakt med vinderen, vil der blive udtrukket en ny vinder efter 7 dage.

Hvem kan deltage i konkurrencen?

Alle, der er fyldt 18 år, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i ALDI kan ikke deltage i konkurrencen. Da konkurrencen bliver afholdt i Danmark, er det kun muligt at deltage, hvis du har bopæl i Danmark.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, kan du kontakte os her: kundeservice@aldi.dk  

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med ALDI’s bon-konurrence

Når du deltager i bon-konkurrencen indsamler ALDI dit navn og telefonnummer, som du selv har skrevet bag på bonen. Vi behandler dit navn og telefonnummer som led i bon-konkurrencen, og det gør vi med hjemmel til i GDPR artikel 6, stk. 1, litra b. Oplysningerne anvendes udelukkende til at kontakte vinderen af konkurrencen, og vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Vi offentliggør vinderens fornavn og den relevante butik på vores hjemmeside.

Formålet med bon-konkurrencen er at tilbyde vores kunder, som har handlet i en nyåbnet butik, at være med i en lodtrækning om at vinde en gratis indkøbstur på 2 min.

Alle boner destrueres en uge efter konkurrencen er slut, hvorefter vi kun beholder navn og telefonnummer på den heldige vinder. Vi beholder navn og telefonnummer på vinderen i op til 2 år af hensyn til dokumentation, ligesom evt. bogføringsrelevante oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til bogføring. Alle oplysninger behandles i øvrigt i henhold til vores databeskyttelsespolitik, som du kan læse på vores hjemmeside.

Dine rettigheder

ALDI er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer i forbindelse med bon-konkurrencen. Som konkurrencedeltager har du i henhold til lovgivning en række rettigheder, som du kan gøre brug af. Du har ret til at anmode om indsigt, i hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, og i visse situationer til at få dine oplysninger slettet eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Klage

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte

ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, og over vores behandling af dine personoplysninger.

For nærmere information om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises du til Datatilsynets hjemmeside:

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Vindere af tidligere bonkonkurrencer

Se tidligere konkurrencer og hvem der vandt her.

 

Få ALDI's tilbud og nyheder på mail

Tilmeld dig ALDI's nyhedsbrev, og vær sikker på altid at modtage de gode tilbud, og information om kampagner og konkurrencer.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch