Klar, parat, skolestart - Konkurrencebetingelser

REGLER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE I SKOLESTARTSKONKURRENCEN

SÅDAN DELTAGER DU
Ved deltagelse i konkurrencen, tilmelder du dig vores nyhedsbrev, hvori der vil være indhold med markedsføring til personer over 18 år.
Den e-mailadresse, der angives ved tilmelding af nyhedsbrev og til konkurrencen, skal derfor tilhøre en person over 18 år.
Ansatte hos ALDI samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 29. juli - 5. aug. 2019.

SÅDAN VINDER DU
Vi trækker 4 tilfældige vindere blandt deltagerne den 5. aug. 2019. Vinderne får direkte besked pr. telefon om at de har vundet.
For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse navn, e-mail og telefonnummer. Svarer vinderen ikke inden for 3 dage udpeges en ny vinder.
Præmien er 4 x skolestartspakker bestående af: en skolerygsæk, et penalhus, en madkasse med motiv, et linealsæt, en passer, en blyantsspidser, en saks, farvet papir, en kreativ motivblok og en notesbog eller dagbog. Den samlede præmiesum fra ALDI pr. præmie = 332 DKK.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?
Om behandling af dine personoplysninger og dit samtykke, læs nedenfor.
ALDI forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.
Ved mistanke om snyd forbeholder ALDI sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Ved deltagelse, giver deltageren samtykke til, at ALDI Danmark gerne må fremsende nyhedsbreve.
Deltageren accepterer ligeledes, ved deltagelse i en konkurrence hos ALDI Danmark, ovennævnte konkurrenceregler.

DELTAGERENS SAMTYKKE

Behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencen
Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer ALDI Danmark de personoplysninger, som du oplyser i formularen. I dette tilfælde dit navn og din e-mailadresse og telefonnummer.

Formålet
med registreringen af dine oplysninger, er til brug for markedsføring, hvorved vi sender dig vores nyhedsbrev (som du giver samtykke til, for at kunne deltage i konkurrencen) via e-mail, med tilbud på vores produkter inden for dagligvarer og spotvarer samt branding af vores virksomhed, events, kampagner og konkurrencer.
Vi registrerer ligeledes dine oplysninger, så vi kan trække og identificere en vinder, som vi kan kontakte telefonisk med henblik på at overbringe præmien til ham/hende.

Når du oplyser de ovennævnte oplysninger i formularen, giver du samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger til de ovennævnte formål. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand.

I relation til konkurrencen, benytter vi en databehandler, i form af en ”gamification” virksomhed, der udbyder den spilleplatform, som vi anvender i forbindelse med vores online konkurrencespil.

Vi opbevarer dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen ind til denne er slut. Dine oplysninger vil herefter ikke blive behandlet yderligere i konkurrenceøjemed. Dine oplysninger vil herefter kun blive opbevaret, så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, indtil du afmelder modtagelsen heraf.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ved at kontakte os på konkurrence@aldi.dk, hvorefter vi sletter dine oplysninger, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Når vi behandler dine personoplysninger, har du rettigheder, som du kan gøre gældende over for os. Du har ret til at anmode om indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, til at få slettet dine oplysninger eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage, kan du kontakte ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til konkurrence@aldi.dk.

Du har endvidere også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder og over vores behandling af dine personoplysninger. For nærmere information om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises du til Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.dk/.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.