1. Forside
  2. Information
  3. Konkurrencer
  4. Vind et et års forbrug af spaghetti

Vind et et års forbrug af spaghetti

Nu kan du blive den heldige vinder af et års forbrug af Økolivets spaghetti til en værdi af 465,4 kroner.

Deltagelse er ikke købsbetinget.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, kan du kontakte os her: kundeservice@aldi.dk  

Hvad er et års forbrug?

Et års forbrug er i dette tilfælde vurderet til 52 pakker svarende til en pakke spaghetti om ugen.

Gevinsten værdi er beregnet ud fra produktets normale salgspris.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med ALDI’s konkurrencer

Vi indsamler ingen oplysninger om dig i forbindelse med denne konkurrence.

I forbindelse med fremsendelse af præmier vil vi bede om dine adresse-oplysninger, så vi kan sende dig din præmie. Præmierne sendes kun til en dansk adresse. Vi har legitim interesse i at kende din adresse, så vi kan sende dig din præmie. Vi henviser til GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. Oplysningerne anvendes udelukkende til at fremsende præmierne til vinderne af lodtrækningen. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Vi offentliggør vindernes fornavne på aldi.dk.

Dine rettigheder

ALDI er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer i forbindelse med konkurrencen. Som konkurrencedeltager har du nogle rettigheder. Du har ret til at anmode om indsigt, i hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har ret til at få berigtiget urigtige eller ufuldstændige oplysninger, og i visse situationer til at få dine oplysninger slettet eller til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder i vores politik for databeskyttelse.

Konkurrencens varighed

Konkurrencen begynder 17. januar 2022 og slutter d. 28. januar 2022. Vi trækker lod blandt alle kommentarer og kontakter de vinderen via direkte beskeder d. 28. januar 2022. Gevinsten sendes direkte til vinderen. Såfremt vi ikke har modtaget din adresse senest d. 2. februar 2022 forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder blandt alle deltagerne.

Klage

Har du spørgsmål til ALDI’s behandling af dine personoplysninger eller ønsker du at klage eller gøre dine rettigheder gældende, kan du kontakte

ALDI Danmark ApS, Herstedøstervej 27-29, bygning C, 2620 Albertslund, CVR: 89 79 72 17, ved at sende en e-mail til persondata@aldi.dk.

Klage til Datatilsynet

Du kan også klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. For nærmere information om hvordan du klager til Datatilsynet, henvises til Datatilsynets hjemmeside.

Datatilsynets hjemmeside vedrørende klageadgang: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Datatilsynets generelle hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch