Vind en rejse i ALDI

OBS! Konkurrencen er afsluttet 4/11-2021

Den heldige vinder er fundet:

Ken M Sørensen - Bon afleveret i ALDI Rødby

Drømmer du om at rejse?

Rolige omgivelser med udsigt til sandstrand og azurblåt hav. Eller er det på med vandrestøvlerne, så naturen kan opleves på tæt hold?

Der er mange forskellige forventninger til en rejse, og derfor er det ikke op til os at sige, hvad den bedste ferie er for dig. Til gengæld kan vi være med til at gøre dine drømme til virkelighed.

Kom ned i butikken og deltag i konkurrencen
I ALDI fejrer vi fødselsdag, men det er dig, vi gerne vil forkæle. Derfor sætter vi en drømmerejse til en værdi af 30.000 kr. på højkant! Vi håber, du har lyst til at være med i konkurrencen, som foregår i butikkerne i alle de tre uger, vi fejrer fødselsdag. 

Fødselsdag i ALDI: Vind en rejse
Vind en rejse i ALDI

Deltag i konkurrencen

Det er let at deltage i ALDI’s fødselsdagskonkurrence. Du skal faktisk bare skrive navn og telefonnummer bag på din kassebon og putte den i ”bon”-kassen, som er placeret ved udgangen i butikken. Du skal ikke handle for et specifikt beløb for at være med.

Konkurrencen løber fra fredag d. 15. oktober til og med torsdag d. 4. november.

Læs konkurrencebetingelserne her

Deltag flere gange
Vi udtrækker én vinder, når fødselsdagsugerne er slut. Men du må gerne deltage i konkurrencen flere gange – ja, faktisk hver gang, du handler i ALDI i løbet af de tre uger. For hver kassebon, du afleverer, øger du dine chancer for at blive den heldige vinder af en rejse til en værdi af 30.000 kr.

Vind en rejse i ALDI

Vind din drømmerejse med Bravo Tours

I bedste feriepostkort-stil har vi fået denne hilsen fra vores samarbejdspartner:

I Bravo Tours siger vi, at din ferieglæde er vores ansvar. For os er det nemlig ikke nok at levere fly og hotel til tiden, vi er først tilfredse, når du er sådan rigtig glad i låget.

Uanset hvad du drømmer om, så er vi sikre på, vi har drømmerejsen til dig. Det gælder alt lige fra ren afslapning på de dejligste strande og hoteller til unikke safari- og rundrejseoplevelser i hele verden. Selvfølgelig med vores dansktalende rejseledere – for hos Bravo Tours er vi med dig hele vejen.

Fødselsdag i ALDI: Vind en rejse

Fantastiske tilbud i tre uger

ALDI’s fødselsdag er for alle, og derfor er samtlige butikker i hele landet fyldt med særlige tilbud, så du hver dag kan komme hjem med mere for pengene.
Du kan se ugens tilbud i avisen – og husk at du kan være med i konkurrencen om en drømmerejse, hver gang du handler i ALDI. 

Se eller gense vores teaser video for konkurrencen

Vind en rejse i ALDI

Få fødselsdagstilbud i din indbakke

Fødselsdagsfesten varer i tre uger, så gå ikke glip af de gode tilbud og få dem direkte i din indbakke:

Fødselsdag i ALDI: Vind en rejse

Skal du selv fejre fødselsdag? Få opskriften på en nem og festlig fødselsdag.

Fødselsdags inspiration

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch