1. Forside
  2. Information
  3. Priser & Nomineringer

ALDI i Assens er nomineret til Frugt- og grøntprisen 2021

Frugt og grønt

Onsdag d. 9. juni offentliggjorde Landbrug & Fødevarer de nominerede til årets fødevarepriser, og ALDI er flot repræsenteret med hele to butikker.

Til årets Frugt- og grøntpris er det butikken i Assens, som med et stærkt fokus på friske varer er nomineret i kategorien 'discount'. "Jeg er rigtig glad og stolt på hele teamets vegne", fortæller butikschef Lennart Fager, som åbnede en nyrenoveret ALDI i Assens d. 4. juni.   

"Frugt og grønt er min interesse og noget, som vi i butikken har et stort fokus på. Blandt andet sørger vi for, at varerne er der i de rette mængder 24/7", forklarer Lennart Fager.   

ALDI i Helsingør er nomineret til Mejeriprisen 2021

Mejeriprisen

Til årets Mejeripris er det ALDI i Helsingør, som kan høste æren for at være blandt de nominerede. Fra juryen lyder det: "En flot og alsidig afdeling, hvor friskhed og sortiment er i højsæde med kundeoplevelsen i fokus". 

Butikschef i Helsingør, Jacob Edrén, er glad for anerkendelsen og fortæller, at de i butikken i Helsingør gør meget for, at varerne bliver præsenteret pænt. Og særligt når det gælder mejeri, som er en meget vigtig del af kundernes indkøb.  

Vinderne af årets fødevarepriser bliver kåret på Fødevaredagen i september.

Vinder af Politikens pristjek af økologiske varer 2020

Økologi i ALDI

Det blev ALDI, der sammen med Lidl kan høste æren for at tilbyde økologiske hverdagsvarer til de laveste priser. Det viser Politikens årlige pristjek af økologiske hverdagsvarer.

Økologiske hverdagsvarer billigst i ALDI
I oktober 2020 har Politikens pristjekkere sammenlignet prisen på et udvalg af økologiske basisvarer i 13 danske supermarkeder, heraf tre online. Pristjekket omfatter 18 økologiske basisvarer, som mælk, gulerødder, smør, kød og havregryn.

Resultatet viser, at ALDI og Lidl deler en førsteplads og dermed er det billigste sted at handle økologi.

”Gode priser er noget, vi går meget op i hos ALDI. Så jeg er utrolig glad for, at vi er billigst på økologi. Det behøver ikke være dyrt at købe økologisk, og derfor arbejder vi hårdt på, at vores kunder kan finde øko-varer i god kvalitet til de sædvanligt lave Aldi-priser.” - Mathias Schlippe, Pris- og analysechef i ALDI Danmark

 

ALDI Thisted nomineret til Frugt- og grøntprisen 2020

ALDI Thisted er nomineret til Frugt- og grøntprisen 2020

Vi er så stolte! ALDI er nomineret til den prestigefyldte Frugt- og grøntprisen 2020 af Landbrug & Fødevarer. Med et flot fokus på både sundhed og det lokale er butikken i Thisted videre i den grønne dyst om at vinde titlen som den bedste frugt- og grøntafdeling i Danmark.

”Vi er utrolig stolte af at være nomineret til Frugt- og grøntprisen. Vi har forvandlet hele butikken til et grønt univers med en grøn sti gennem hele butikken. Sundhed er vigtigt, og vi hjælper vores kunder til at tage et grønnere valg, når de handler ind. Samtidig har de mulighed for at støtte lokalt, da vi har indgået samarbejde med Frilandsgrønt, Thy Økobær og Mosteriet i Thy”, fortæller butikschef Rasmus Hansen i ALDI Thisted.

ALDI's store transformation har, udover nye butikker og nyt butikskoncept, blandt andet også betydet flere friske fødevarer, større fokus på danske og økologiske produkter samt et ekstra fokus på lokale behov. Denne nominering er med til at understøtte ALDI’s rejse mod en endnu bedre indkøbsoplevelse med et godt udvalg af friskt frugt og grønt.

Skal det være friskt og lokalt, så skal det være ALDI

Vinder af Mejeriprisen i 2019 - ALDI Aabybro

ALDI Aabybro vinder Mejeriprisen 2019

Tirsdag den 24. september 2019 blev en rigtig god dag for ALDI i Aabybro. Her kunne Landbrug & Fødevarer løfte sløret for, at ALDI på Vestergade løber med årets Mejeriprisen, der hylder landets bedste mejeriafdeling i discountkategorien.

Juryen lagde især vægt på, at butikken på Vestergade med butikschef Henrik Jensen ved roret har gjort sig bemærket for sit store lokale engagement ved blandt andet et tæt samarbejde med Aabybro Mejeri - ligesom butikkens indretning fremhæver mejeri på en ny og betydningsfuld måde. Butikken har aktivt gået ind og udviklet kategorien i en positiv retning og er dermed et forbillede for hele branchen.

”Jeg er helt utrolig stolt af at modtage denne pris på vegne af mit fantastiske personale. Hver dag har vi gjort os umage for at give vores kunder en god oplevelse, når de besøger vores butik og er derfor også ekstremt begejstret for at vinde denne fornemme pris”, fortæller den stolte butikschef Henrik Jensen og fortsætter: ”Med prisen følger naturligvis et stort ansvar – og det glæder vi os i særdeleshed til at løfte. Vores kunder skal uanset dag og tidspunkt mærke, at butikken byder på landets bedste mejeriafdeling - dette vil vi gøre vores bedste for at leve op til”.

Butikken på Nyborgvej i Svendborg var også nomineret til Mejeriprisen, hvor butikken har haft et godt og tæt samarbejde med Kirkeby Thrane Mejeri. Stærk indsats og flotte resultater af butikschef Kenneth Bo Hansen og butiksteamet.

Vinder af Politikens discount pristjek 2018 - nummer 1 på pris & kvalitet

Logo af Politiken Pristjek 2018

For tredje gang i løbet af det sidste år er ALDI bedst og billigst. Politiken har indkøbt og tjekket priserne på 36 udvalgte varer i 5 forskellige discountsupermarkeder, hvor ALDI endnu en gang var billigst! I ALDI skal kunderne kun betale 361,03 kr. for de 36 udvalgte basisvarer. F.eks. solgte ALDI 1 kg nye danske kartofler til kun 4,50 kr, 500 g tomater til 8 kr. og 1 liter blandet saft til 5,50 kr.

Politiken tjekkede desuden, om de indkøbte varer var prismærket rigtigt både på hylden og ved kassen. Her var ALDI også bedst med kun en enkelt fejl i prismærkningen. Modsat andre dagligvarebutikker hvor der var fejl på op til 12 varer.

Hos ALDI er vi meget glade for, at vores store arbejde med at sikre god kvalitet og lav pris på dagligvarer til vores kunder endnu en gang har båret frugt. Men det stopper ikke her, for vi vil hver dag arbejde for, at vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse i ALDI. Og vi arbejder hver dag for at blive endnu bedre.

Vi ses i ALDI! Hver dag endnu bedre

Pristjekket er foretaget i juni 2018.

Vinder af Søndagsavisens pristjek 2018

ALDI vinder Søndagsavisens store pristjek 2018

Det er ikke mere end to måneder siden, at ALDI vandt Politikens pristjek af økologiske varer, og nu får vi endnu engang bekræftet, at ALDI er billigst. Denne gang har Søndagsavisen foretaget pristjekket på almindelige konventionelle basisvarer såsom toiletpapir, hakket oksekød, ketchup og mel. Søndagsavisen har sammenlignet priserne i landets 13 største supermarkeder, og i ALDI skal vores kunder kun hive 242,05 kr. op af lommen for at købe 26 udvalgte basisvarer. Det er langt billigere end hos mange af vores største konkurrenter.

Hos ALDI er vi superstolte af kåringen, da vi netop ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsvarer til de bedste priser. Derfor er du, vores kunde, netop den virkelige vinder. Du kan nemlig være sikker på, at du får den bedste pris på dine dagligvareindkøb i ALDI.

Vi ses i ALDI!

Pristjekket er foretaget i januar 2018.

Vinder af Politikens pristjek af økologiske varer 2017

ALDI vinder Politikens økologipristjek 2017

Hos ALDI er vi vanvittigt glade. Vi oplever, at flere og flere af vores varer vinder uafhængige forbrugertests og kåres som bedst i test og bedst til prisen, hvilket vidner om en meget høj kvalitet og god smag. Og nu har vi ovenikøbet vundet Politikens Økopristjek 2017!

Politiken har været rundt i 12 dagligvarebutikker for at købe 15 økologiske basisvarer og fandt at indkøbet hos ALDI var billigst. Hos ALDI kan vores kunder købe økologiske varer af høj kvalitet - og dette til en pris, hvor alle kan være med.

ALDI har en klar holdning til økologi, og vi ønsker, at alle skal have råd til at købe de bedste råvarer - både til gavn for kunden selv og miljøet. Derfor introducerer vi løbende flere økologiske varer i vores butikker. ALDI har både økologiske varer fra kendte mærkevarer, men også fra vores eget mærke Økolivet. Økolivet er en produktserie, som har mange forskellige varer inden for bl.a. basisvarer, mejeri og kød, men også et stort udvalg af veganske produkter. Så hold øje med det grønne Økolivet logo, når du handler i din lokale ALDI-butik.

Pristjekket er foretaget i november 2017.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch