Information vedr. covid-19

Prisvinder

ALDI vinder Politikens discount pristjek 2018 - nummer 1 på pris & kvalitet

ALDI vinder Politikens Discount Pristjek 2018

For tredje gang i løbet af det sidste år er ALDI bedst og billigst. Politiken har indkøbt og tjekket priserne på 36 udvalgte varer i 5 forskellige discountsupermarkeder, hvor ALDI endnu en gang var billigst! I ALDI skal kunderne kun betale 361,03 kr. for de 36 udvalgte basisvarer. F.eks. solgte ALDI 1 kg nye danske kartofler til kun 4,50 kr, 500 g tomater til 8 kr. og 1 liter blandet saft til 5,50 kr.

Politiken tjekkede desuden, om de indkøbte varer var prismærket rigtigt både på hylden og ved kassen. Her var ALDI også bedst med kun en enkelt fejl i prismærkningen. Modsat andre dagligvarebutikker hvor der var fejl på op til 12 varer.

Hos ALDI er vi meget glade for, at vores store arbejde med at sikre god kvalitet og lav pris på dagligvarer til vores kunder endnu en gang har båret frugt. Men det stopper ikke her, for vi vil hver dag arbejde for, at vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse i ALDI. Og vi arbejder hver dag for at blive endnu bedre.

Vi ses i ALDI! Hver dag endnu bedre

Pristjekket er foretaget i juni 2018.

Læs hele pristjekket her.

Se vores testvindende produkter her.

ALDI vinder Søndagsavisens pristjek - men du er den rigtige vinder!

ALDI vinder Søndagsavisens store pristjek 2018

Det er ikke mere end to måneder siden, at ALDI vandt Politikens pristjek af økologiske varer, og nu får vi endnu engang bekræftet, at ALDI er billigst. Denne gang har Søndagsavisen foretaget pristjekket på almindelige konventionelle basisvarer såsom toiletpapir, hakket oksekød, ketchup og mel. Søndagsavisen har sammenlignet priserne i landets 13 største supermarkeder, og i ALDI skal vores kunder kun hive 242,05 kr. op af lommen for at købe 26 udvalgte basisvarer. Det er langt billigere end hos mange af vores største konkurrenter.

Hos ALDI er vi superstolte af kåringen, da vi netop ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsvarer til de bedste priser. Derfor er du, vores kunde, netop den virkelige vinder. Du kan nemlig være sikker på, at du får den bedste pris på dine dagligvareindkøb i ALDI.

Vi ses i ALDI!

Pristjekket er foretaget i januar 2018.

Læs hele pristjekket her.

 

ALDI vinder Politikens pristjek af økologiske varer

ALDI vinder Politikens økologipristjek 2017

Hos ALDI er vi vanvittigt glade. Vi oplever, at flere og flere af vores varer vinder uafhængige forbrugertests og kåres som bedst i test og bedst til prisen, hvilket vidner om en meget høj kvalitet og god smag. Og nu har vi ovenikøbet vundet Politikens Økopristjek 2017!

Politiken har været rundt i 12 dagligvarebutikker for at købe 15 økologiske basisvarer og fandt at indkøbet hos ALDI var billigst. Hos ALDI kan vores kunder købe økologiske varer af høj kvalitet - og dette til en pris, hvor alle kan være med.

ALDI har en klar holdning til økologi, og vi ønsker, at alle skal have råd til at købe de bedste råvarer - både til gavn for kunden selv og miljøet. Derfor introducerer vi løbende flere økologiske varer i vores butikker. ALDI har både økologiske varer fra kendte mærkevarer, men også fra vores eget mærke Økolivet. Økolivet er en produktserie, som har mange forskellige varer inden for bl.a. basisvarer, mejeri og kød, men også et stort udvalg af veganske produkter. Så hold øje med det grønne Økolivet logo, når du handler i din lokale ALDI-butik.

Pristjekket er foretaget i november 2017.

Læs hele pristjekket her.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.