ALDI reklamefilm

ALDI reklamer

Hverdagen behøver ikke være så svær. Dette er omdrejningspunktet i de nye reklamefilm, som du lige nu kan se på TV og høre i radioen. Filmene er en del af ALDI’s nye reklameunivers, ”Kom Hjem Med Mere”, og illustrerer hver især en velkendt situation fra danskernes hverdag.

Hvad gør man, når alle børnenes venner spiser med? Og hvordan kan man spare tid på madlavningen – og opvasken?

Se filmene her på siden og få svarene. Så vil du samtidig også opdage, at kendte megahits fra Tom Jones og Cher ikke lyder helt, som de plejer. Her er ’Strong Enough’ nemlig blevet til ’Bøf Stroganoff’, og 'Sexbomb' er blevet til 'Seks børn'.

ALDI lancerede det nye univers i august 2021, og vi opdaterer løbende denne side med de nyeste reklamefilm.

breaker

Reklame 2 – 'Bøf Stroganoff' fra d. 20. september

ALDI's reklamefilm - Bøf stroganoff

D'er bøf stroganoff, igen i aften - stroganoff, ligger godt i mavsen - Stroganoff, du ska' ik' vask' op... idag - Der er meget mer' tilbage

’Bøf Stroganoff’ er den anden og seneste reklamefilm fra ALDI’s nye humoristiske reklameunivers. Her bliver vi mindet om, hvordan hverdagen bliver lettere ved at lave større portioner aftensmad. Så er der nemlig nok til to dage og mere overskud til familien, når al tiden ikke går med madlavning og opvask. 

Hverdagen behøver ikke være så svær.

Musikken til ’Bøf Stroganoff’ er lavet med rettighederne til Cher’s store hit, ’Strong Enough’, som her er omskrevet til ’Bøf Stroganoff’.

breaker

Fik du også lyst til Bøf Stroganoff? 

Få mere tid til familien - eller noget andet - og lav dobbelt op, hvis du kaster dig ud i denne lækre efterårsret:

breaker

Reklame 1 – 'Seks børn' fra d. 16. august

ALDI's reklamefilm - Middag til 6 børn

Tre, fire, fem, seks børn, seks børn - middag til seks børn. -Regned' ik' med gæster, men nu står de sgu' i dør'n

Sådan starter ALDI’s reklamefilm "Seks Børn". Det er den første film i ”Kom Hjem Med Mere”-universet og tager udgangspunkt i et hverdagsøjeblik, som mange danskere nok vil nikke genkende til.

I ”Seks Børn” møder vi en far, som bliver lidt overrasket, da børnene har legekammerater med hjem til aftensmad. Han finder dog hurtigt en løsning, så der er mad til alle, og de ender med at hygge sig ved middagsbordet.

Hverdagen behøver ikke være så svær.

Musikken til ”Seks Børn” er baseret på det ørehængende nummer, ”Sex Bomb”, som oprindeligt er produceret af Tom Jones.

Har ALDI reklamen inspireret dig?

ALDI Reklamer

ALDI's tilbudsavis

Hver uge fylder vi ALDI's tilbudsavis med dagligvarer af høj kvalitet til gode priser. Har du set de nyeste tilbud fra ALDI?

Se den aktuelle tilbudsavis
ALDI Reklamer

Nyhedsbrev

Vær sikker på at modtage ALDI's tilbud hver uge. Tilmeld dig nyhedsbrevet allerede i dag.

Tilmeld nyhedsbrev
ALDI Reklamer

Find din ALDI

Med næsten 200 ALDI-butikker fordelt over hele Danmark er der en god chance for at der er en ALDI i nærheden af dig.

Find din nærmeste ALDI

ALDI - Kom hjem med mere

I ALDI får du god kvalitet til priser, som alle kan være med på. Vi stiller nemlig høje krav til de varer, du skal bruge i din hverdag og stiller skarpt på prisen – så du har råd til mere af det, der sætter krydderi på hverdagen og kan fylde posen uden at tømme kontoen.

Det er derfor, vi siger, at du kan komme hjem med mere, når du handler i ALDI.

Få mere for dine penge

I ALDI får du god kvalitet til priser, som alle kan være med på. Vi stiller nemlig høje krav til de varer, du skal bruge i din hverdag og stiller skarpt på prisen – så du har råd til mere af det, der sætter krydderi på hverdagen og kan fylde posen uden at tømme kontoen.

Hurtigt ind, hurtigt ud, hurtigt hjem

Hos os kommer du let til de gode tilbud. Vi har banet vejen for dig og gjort det nemt at finde det, du mangler.  I hverdagen må det nemlig godt gå lidt hurtigt med at sætte hak ved hele listen, så du kan komme hjem i en fart og få mere tid til det, der betyder noget for dig.

Find alt til din hverdag

Når din hverdag ruller, ruller vores kassebånd med. Og vi starter på en frisk og fylder op med nye varer hver dag. Derfor finder du altid dansk mælk og kød, frisk frugt og grønt, hverdagsøkologi og livretter på vores hylder, så du kan købe ind til hele ugen på ét sted.

Gør det nemt at vælge

I ALDI har vi truffet et valg om at gøre det enkelt. Hos os finder du derfor altid et passende udvalg af varer, der får hverdagen til at hænge sammen. Hverken mere eller mindre.  Det skal nemlig være nemt at vælge – også klokken 17.28, når det gerne må gå stærkt.

Altid en god grund til at gå i ALDI

Gå på jagt i vores spothylder, og lad dig overraske af alt fra mad til køkkenudstyr og tøj til legetøj. Vi har nye, spændende spottilbud flere gange hver uge, der altid byder på små overraskelser.  Vores ALDI spotvarer findes kun i begrænsede mængder, så husk at slå til.

kom hjem med mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.