ALDI reklamefilm

ALDI reklamer

Få overskud i hverdagen. Dette er omdrejningspunktet i de nye reklamefilm, som du lige nu kan se på TV og høre i radioen. Filmene er en del af ALDI’s nye reklameunivers, ”Kom Hjem Med Mere”, og illustrerer hver især en velkendt situation fra danskernes hverdag.

Hvad gør man, når alle børnenes venner spiser med? Og hvordan kan man spare tid på madlavningen – og opvasken?

Se filmene her på siden og få svarene. Så vil du samtidig også opdage, at kendte megahits fra Rednex, Tom Jones og Kenny Loggins ikke lyder helt, som de plejer. Her er 'Cotton Eye Joe' nemlig blevet til 'Pastaen ska' koge' - 'Sexbomb' til 'Seks børn' og 'Footloose' til 'Husk juice'.

ALDI lancerede det nye univers i august 2021, og vi opdaterer løbende denne side med de nyeste reklamefilm.

breaker

"Husk juice" fra d. 2. maj 2022

ALDI's reklamefilm - Husk juice

”Skat, vil du hent’ juice, husk juice – også min sorte blus’. John, vend om, ketchupflasken er tom. Please, Louise, jeg har ikk’ fået noget at spis’. Her er vand med brus – argh, jeg skulle husk´ juice!”

Kender du dét, når du spiser udendørs … alle er samlet og maden er klar, men der mangler altid lige en ting eller to?

I den nye reklamefilm løber far John i fast pendulfart fra havebord til køkken for at hente ting, mens resten af familien nyder maden og selskabet på terrassen. Det hele sker til tonerne af storhittet ”Footloose” af Kenny Loggins, som i denne version er blevet til ”Husk juice”.

En middag i det fri er ikke altid så afslappet endda, men i ALDI gør vi det nemt at handle gode varer til lave priser, så du kan få overskud i hverdagen.

breaker

"Pastaen ska' koge" fra d. 17. januar 2022

ALDI's reklamefilm - Pastaen skal koge

Nu ska' vi bar' ha' pastaen til at kog’, Husk at den ska' kog' uden låg... Nogen ska' i seng og ha' læst bog, så nu har den pasta bar' at kog’

Sådan lyder teksten til den tredje reklamefilm i ALDI's nye univers, hvor verdenskendte musikhits er omskrevet til velkendte hverdagssituationer. Denne gang er det ulvetimen, der står for skud, og udfordringen med at balancere madlavning med en kort tålmodighed blandt de mindste.

Løsningen kan være en nem middagsret som fx pasta med kødsovs, der kan klares med en pylret baby på armen og et ur, der tikker, fordi sengetiden nærmer sig.

Musikken til ”Pastaen ska’ kog’” er baseret på det velkendte nummer ”Cotton Eye Joe”, som oprindeligt er produceret af Rednex.

1-2-3 kødsovs

1-2-3 Kødsovs

Er det i dag, du skal prøve om 1-2-3 kødsovs er en god løsning hos jer?

Det er bare 3 lette trin, og så er aftensmaden klar.

OBS! Vidste du, at du også har mulighed for at vinde et års forbrug af spaghetti? Se konkurrencen her

Find opskriften her
breaker

"Seks børn" fra d. 16. august 2021

ALDI's reklamefilm - Middag til 6 børn

Tre, fire, fem, seks børn, seks børn - middag til seks børn. -Regned' ik' med gæster, men nu står de sgu' i dør'n

Sådan starter ALDI’s reklamefilm "Seks Børn". Det er den første film i ”Kom Hjem Med Mere”-universet og tager udgangspunkt i et hverdagsøjeblik, som mange danskere nok vil nikke genkende til.

I ”Seks Børn” møder vi en far, som bliver lidt overrasket, da børnene har legekammerater med hjem til aftensmad. Han finder dog hurtigt en løsning, så der er mad til alle, og de ender med at hygge sig ved middagsbordet.

Musikken til ”Seks Børn” er baseret på det ørehængende nummer, ”Sex Bomb”, som oprindeligt er produceret af Tom Jones.

Har ALDI reklamen inspireret dig?

ALDI Reklamer

ALDI's tilbudsavis

Hver uge fylder vi ALDI's tilbudsavis med dagligvarer af høj kvalitet til gode priser. Har du set de nyeste tilbud fra ALDI?

Se den aktuelle tilbudsavis
ALDI Reklamer

Nyhedsbrev

Vær sikker på at modtage ALDI's tilbud hver uge. Tilmeld dig nyhedsbrevet allerede i dag.

Tilmeld nyhedsbrev
ALDI Reklamer

Find din ALDI

Med næsten 200 ALDI-butikker fordelt over hele Danmark er der en god chance for at der er en ALDI i nærheden af dig.

Find din nærmeste ALDI

ALDI - Kom hjem med mere

I ALDI får du god kvalitet til priser, som alle kan være med på. Vi stiller nemlig høje krav til de varer, du skal bruge i din hverdag og stiller skarpt på prisen – så du har råd til mere af det, der sætter krydderi på hverdagen og kan fylde posen uden at tømme kontoen.

Det er derfor, vi siger, at du kan komme hjem med mere, når du handler i ALDI.

Få mere for dine penge

I ALDI får du god kvalitet til priser, som alle kan være med på. Vi stiller nemlig høje krav til de varer, du skal bruge i din hverdag og stiller skarpt på prisen – så du har råd til mere af det, der sætter krydderi på hverdagen og kan fylde posen uden at tømme kontoen.

Hurtigt ind, hurtigt ud, hurtigt hjem

Hos os kommer du let til de gode tilbud. Vi har banet vejen for dig og gjort det nemt at finde det, du mangler.  I hverdagen må det nemlig godt gå lidt hurtigt med at sætte hak ved hele listen, så du kan komme hjem i en fart og få mere tid til det, der betyder noget for dig.

Find alt til din hverdag

Når din hverdag ruller, ruller vores kassebånd med. Og vi starter på en frisk og fylder op med nye varer hver dag. Derfor finder du altid dansk mælk og kød, frisk frugt og grønt, hverdagsøkologi og livretter på vores hylder, så du kan købe ind til hele ugen på ét sted.

Gør det nemt at vælge

I ALDI har vi truffet et valg om at gøre det enkelt. Hos os finder du derfor altid et passende udvalg af varer, der får hverdagen til at hænge sammen. Hverken mere eller mindre.  Det skal nemlig være nemt at vælge – også klokken 17.28, når det gerne må gå stærkt.

Altid en god grund til at gå i ALDI

Gå på jagt i vores spothylder, og lad dig overraske af alt fra mad til køkkenudstyr og tøj til legetøj. Vi har nye, spændende spottilbud flere gange hver uge, der altid byder på små overraskelser.  Vores ALDI spotvarer findes kun i begrænsede mængder, så husk at slå til.

kom hjem med mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch