Information vedr. covid-19

Spændende nyheder

  1. Startside
  2. Information
  3. Spændende nyheder

Følg med i, hvad der rører sig i ALDI Danmark!

ALDI Danmark er inde i en rivende udvikling, hvor vi indfører en række nye koncepter til fordel for vores kunder. Vi vil gerne dele alle vores tiltag med dig her på siden.  Du kan desuden også læse om de uafhængige forbrugerpriser, vi modtager, samt om andre spændende ting. God læselyst.

 

Nyheder i 2020

Årets Fuldkornsdag 2020

Januar, 2020

Fuldkornsdag i ALDI

D. 17. januar 2020 er det Årets Fuldkornsdag, og i den forbindelse uddeles der vognmønter med fuldkornlogo i alle ALDI-butikker. Læs mere her.

Nyheder i 2019

ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

September, 2019
ALDI i Aabybro her vundet Mejeriprisen 2019

Tirsdag den 24. september kunne Landbrug & Fødevarer løfte sløret for, at ALDI på Vestergade løber med årets Mejeriprisen, der hylder landets bedste mejeriafdeling i discountkategorien. Læs mere her.

Asthma Allergy Nordic

September, 2019

Støt Brysterne

Lige nu kan du handle udvalgte varer, hvor du ved hvert køb er med til at donere et beløb til Støt Brysterne. Læs mere her.

Asthma Allergy Nordic

August, 2019

10 år i balance

Nøglehulsmærket er Miljø- og Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, som nu i 10 år har været med til at vejlede danskerne i at vælge sundere fødevarer. Læs mere her.

Asthma Allergy Nordic

Februar, 2019

Pas på din hud

Mindst 20% af den danske befolkning har hudallergi over for ét eller flere kemiske stoffer – og tallet er stigende. Læs mere her.

Fuldkornsdag

Januar, 2020

Fuldkornsdag i ALDI

D. 18. januar 2019 er det fuldkornsdag og i den forbindelse uddeles der vognmønter med fuldkornlogo i alle ALDI-butikker.

Årets kassedame 2019

Januar, 2019

Årets kassedame

Hjemmet kårer for 6. gang Danmarks sødeste kassedame (m/k) i 2019. Hvis du mener, at han eller hun sidder i din lokale ALDI, kan du sende din nominering. Læs mere her.

Nyheder i 2018

ALDI x Red Barnet

December, 2018

ALDI x Red Barnet

Alle børn fortjener en god jul. Derfor samler vi ind sammen med Red Barnet i hele december måned, så flere udsatte børn i Danmark kan få en bedre opvækst og en god jul. Læs mere om samarbejdet her.
 

Super Fødselsdag

Oktober, 2018

Super Fødselsdag

Fredag d. 19/10 fylder ALDI 41 år og det skal fejres med et brag af en fødselsdagsfest, som varer tre uger. Der vil være vilde fødselsdagstilbud og store konkurrencer med fede præmier. Fødselsdagen løber frem til torsdag d. 8/11.

ALDIventskalender - julekonkurrence i ALDI

November, 2018

ALDIventskalender

I denne søde juletid vil vi gerne forkæle vores kunder med en konkurrence. Deltag i vores ALDIventskalender fra d. 26/11 til d. 23/12 og vær med i konkurrencen om lækre produkter fra GOURMET eller et rejsegavekort fra Bravo Tours.

Gourmet i ALDI

Oktober, 2018

Gourmet i ALDI

Så er året Gourmetudvalg endelig landet i butikkerne. Prøv det lækre udvalg af varer til specielle lejligheder, og forkæl dine smagsløg. Gourmet findes i din ALDI helt frem til jul.

Testvinder pebernødder fra ALDI

November, 2018

Endnu en TESTVINDER - pebernødder

Vores fantastiske pebernødder fra Bagekunst er blevet kåret som testvinder af testpanelet hos Spiir. De smager så skønt og koster kun 9,95 kr. Husk at få dem med til alle julens begivenheder, så du kan begejstre venner og familie med den fine smag. Læs mere her.

ALDI sponsorerer zombieløb

Oktober, 2018

Sponsor for zombieløb

Den 23. september 2018 blev der for 6. gang afholdt zombieløb. Det fandt sted i Vallensbæk Mose, flere ALDI-medarbejdere deltog, og ALDI sponsorerede drikkevarer og tøj. Læs mere her.

Kom til vinfestival i ALDI

Oktober, 2018

Kom til Vinfestival i ALDI

I de første tre uger af oktober måned afholder vi Vinfestival, hvor du får en unik mulighed for at købe nogle helt særlige vine til helt unikke festivalpriser. Så skynd dig i ALDI, og køb kvalitetsvine før alle andre.

Kitsch'en - ALDI på Food Festival

September, 2018

Kom ind i vores Kitsch'en

Når Nordens største Food Festival finder sted i Aarhus fredag d. 7. til søndag d. 9. september, er ALDI også til stede. Glæd dig bl.a. til "drop-in værksted", hvor du kan lære at tilberede sjove, små og naturligvis kitschede snacks, som du med sikkerhed aldrig har smagt før! Vi har også masser af smagsprøver på vores lækre, testvindende produkter.

ALDI sponsorerer Vegetarisk Festival 2018

August, 2018

ALDI sponsorerer Vegetarisk Festival 2018

Flere og flere forbrugere vælger at skære ned på deres kødforbrug og spise helt eller delvist vegetarisk. Da vi også længe har haft fokus på vegetariske og veganske fødevarer, bakker vi naturligvis op om festivalen. Læs mere her.

Sommerslutsalg i ALDI

August, 2018
ALDI holder sommerslutsalg

Kom med til vores sommerslutsalg, hvor du kan spare helt op til 70% på udvalgte spotvarer. Der vil være et stærkt begrænset antal - så skynd dig! Udvalget af spotvarer kan variere fra butik til butik.

Fest for hele familien i den lokale ALDI

August, 2018
Fest for hele familien 2.0

Vi genåbner en lang række ALDI-butikker med vores nye, flotte butikskoncept, som forbedrer kundeoplevelsen. Læs om vores butikskoncept her.

ALDI stopper salget af buræg

Juli, 2018
Slut med buræg hos ALDI

ALDI fjerner buræg fra hylderne 2 år tidligere end planlagt. Det vil dog ikke kunne mærkes på vores kunders pengepung, da skrabeæg nu koster det samme som buræg før gjorde. Læs mere om udfasningen af buræg hos ALDI her.

ALDI vinder Politikens Discount Pristjek 2018

Juli, 2018
ALDI er nr. 1 på pris og kvalitet

For tredje gang i løbet af det sidste år er ALDI bedst og billigst. ALDI vinder nemlig Politikens Discount Pristjek 2018 og er både billigst samt bedst til at skilte med korrekte priser på hylderne. Læs mere om de priser, ALDI har vundet, her.

ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

Maj, 2018
ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

Butikchef og mejeriansvarlig Kenneth Bo Hansen, fra ALDI på Nyborgvej i Svendborg, er blevet nomineret til den eftertragtede "Mejeriprisen 2018", som kåres af Landbrug & Fødevarer. Vi er super stolte! Læs mere om Mejeriprisen her.

ALDI har Danmarks bedste grillpølser

Maj, 2018
ALDI har Danmarks bedste grillpølser!

Jyllandspostens Mad & Vin testpanel kårer to af ALDI's grillpølser til suveræne testvindere. Så skal der fyres op for grillen, må turen nødvendigvis gå forbi ALDI inden! Se de testvindende grillpølser her.

Den store grøntsagsjagt i ALDI

April, 2018
Den Store Grøntsagsjagt

De yngste kunder i ALDI Esbjerg og ALDI Ebeltoft kan i løbet af sommeren gå på grøntsagsjagt i butikkerne. Hver gang de køber frugt og grønt, kan de samle mærker til deres grøntsagshæfte og få madkasse og diplomer, når jagten er slut. Få mere info i butikkerne - god jagt!

ALDI vinder Tænks Økopristjek 2018

Marts, 2018
ALDI vinder Forbrugerrådet Tænks økopristjek 2018

Tænk har indkøbt økologisk frugt og grønt i en række supermarkeder, og deres pristjek viste naturligvis, at ALDI havde de laveste priser. Det samlede indkøb viste endda, at vi vandt pristjekket med et stort prishop ned til nummer 2. Læs mere om Tænks økopristjek her.

ALDI - Hver dag endnu bedre

Marts, 2018
ALDI - Hver dag endnu bedre

ALDI har fået nyt slogan - Hver dag endnu bedre. I samme ombæring skifter vi salgsdatoer, sådan at vores kunder finder gode tilbud og spotvarer hver fredag, mandag og torsdag. Vi vil gøre ALT, hvad vi kan, for at gøre hver dag endnu bedre for dig!

Fest for hele familien i den lokale ALDI

Marts, 2018
Fest for hele familien i den nye ALDI

ALDI byder i løbet af foråret kunderne indenfor til en ny og moderne indkøbsoplevelse i en lang række butikker. Butikkerne vil blive moderniseret, og der vil blive afholdt åbningsfest i helt stor stil efter renoveringen. Glæd dig. Læs mere her

ALDI får ny bæredygtig indskøbspolitik for blomster og planter

Februar, 2018
Giv en gratis bæredygtig blomst på Valentinsdag

ALDI har fået nye bæredygtige indkøbspolitikker for blomster og planter. Det fejrer vi med at uddele gratis blomster ud på Hovedbanegården i København og Banegården i Aarhus på Valentinsdag d. 14. februar. Du kan læse mere her.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.