ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

  1. Startside
  2. Information
  3. Spændende nyheder
  4. ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

Vi er simpelthen SÅ stolte!

Butikchef og mejeriansvarlig Kenneth Bo Hansen fra Aldi på Nyborgvej i Svendborg, er nemlig blevet nomineret til den eftertragtede "Mejeriprisen 2018", som kåres af Landbrug & Fødevarer.
Kenneth og hans medarbejdere har på flotteste vis efterlevet mejeriprisens formål, som er at sætte fokus på råvarer, produkter og producenter inden for mejerikategorien, samt at inspirere forbrugerne til nye måder eller nye sammenhænge at bruge produkterne på.

I samarbejde med den Fynske osteproducent Gundestrup Mejeri, som nærmest er nabo til Aldi Svendborg, blev tre økologiske oste udvalgt til at dyste om at blive "Byens Ost". Derefter blev valget lagt ud til Svendborgs borgere, som i en måned har kunnet komme og smage og stemme om hvilken ost de gerne så blev "Byens Ost", og som derefter ville komme i fast sortiment i Aldi. Vinderosten blev den økologiske komælksost "Svenbo" som nu kan købes i Aldi i Svendborg. Men det er ikke det hele. Teamet i Svendborg har haft en lokal kok i gang, og der er blevet udviklet opskrifter med Byens ost, som naturligvis vil kunne fås i butikken, og måske oven i købet komme som smagsprøver i butikken i løbet sommeren.

Vi hepper og krydser alle vores fingre for Kenneth og hans team i butikken. Det gør vi helt frem til den 9. oktober, hvor vinderen af Mejeriprisen bliver kåret, efter at mystery-shoppers fra Landbrug & Fødevarer henover sommeren vil besøge og vurdere de nominerede butikker.

Kenneth og hans medarbejdere vil glæde sig over dit besøg, hvis du skulle komme forbi Sydfyn, og ved selvsyn opleve den flot indrettede butik, som udover fokus på mejeri, også har fået en stor og flot frugt- og grøntafdeling.

Læs mere om Mejeriprisen her: www.mejeriprisen.dk

Læs Landbrug & Fødevarers nominering til Mejeriprisen her.

ALDI er nomineret til Mejeriprisen 2018

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.