Information vedr. covid-19

Danmarks sødeste kassedame 2019

  1. Startside
  2. Information
  3. Spændende nyheder
  4. Danmarks sødeste kassedame 2019

Har du oplevet, at få en ekstraordinær god service i din lokale ALDI, og bliver du altid mødt af smil og hjælpsomhed? Så synes vi, at du skal indstille hende eller ham til at vinde prisen som Årets Sødeste Kassedame.  

Ugebladet Hjemmet kårer for 6. gang Danmarks sødeste kassedame, eller –mand.

"Vi oplever hvert år, hvor stor en positiv forskel de lokale kassedamer gør – og hvordan de med ekstra ord på vejen liver en ellers grå dag op. Rigtig mange mennesker har fine fortællinger om, hvorfor netop deres kassedame fortjener særlig opmærksomhed," siger chefredaktør på Hjemmet Marianne Gram.

Sidste år satte konkurrencen Danmarks sødeste kassedame m/k rekord med hele 446 indstillede kassedamer. Det var Sussanne Kjær Petersen fra Rema1000 i Torsted ved Horsens, der løb med prisen.

I år håber vi hos ALDI naturligvis, at en ALDIaner løber med sejren.

Du kan sende din nominering inkl. begrundelse for nominering til: Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk

Dvs. en beskrivelse af hvorfor netop din lokale kassedame m/k skal vinde prisen.

Du kan også indstille pr. brev til adressen: Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø. Men så skal du være hurtig. Din nominering og beskrivelse skal være os i hænde senest 21. januar 2019.

Mærk kuverten "Danmarks sødeste kassedame".

Kassedame i ALDI

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.