Information vedr. covid-19
> Fragile - Pas på din hud

Fragile - Pas på din hud

Fragile - Pas på din hud

Al hud er forskellig, men al hud er også sårbar hud. Derfor lancerer Astma-Allergi Danmark i februar 2019 deres kampagne "Fragile" - en kampagne som ALDI selvfølgelig bakker op om.

Mindst 20% af den danske befolkning har hudallergi over for ét eller flere kemiske stoffer, tallet er stigende, og der er derfor god grund til at have fokus på at forebygge hudallergi.

Vidste du, at du kan minimere risikoen for hudallergi ved at være opmærksom på indholdsstoffer og tage dine forholdsregler i dagligdagen? Det kan du bl.a. gøre ved at købe plejeprodukter, der har Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic, gå f.eks. efter vores mærke ideel.

Der er mange fordomme om hudallergi, f.eks. at hvis der ikke er hudallergi i ens familie, er man ikke udsat. Det er én af de fordomme, som Fragile-kampagnen kan være med til at aflive. Læs mere på fragileskin.dk.

Astma-Allergi Danmark


Om allergimærket


Hvis du køber produkter med Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic, minimerer du risikoen for allergi. Den Blå Krans er Astma-Allergi Danmarks allergimærke, som giver dig tryghed, når du skal vælge produkter.

Fragile - Handle skin with care

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.