Om vores tilbud

Information om ALDI aktuelt-varer

Kære kunde!

 

To gange om ugen fås attraktive tilbud hos ALDI til enestående priser. Vores "ALDI Aktuelt" tilbud supplerer vores faste sortiment og tilbyder alle og enhver året rundt noget som helt sikkert kunne vække interesse.

 

Allerede et par dage før første salgsdag gør vi opmærksom på vores aktuelle tilbud via vores webside, vores newsletter, vores apps og vores reklameavis, som både omdeles og lægges frem i vores butikker. På denne måde kan du planlægge dine indkøb og kigge forbi allerede på første salgsdag.

 

Vi bestræber os altid på, at de indkøbte mængder rækker til minimum 3 dage. Trods omhyggelig planlægning, som er baseret på mange års erfaring og brug af tilgængelige markedsinformation kan efterspørgslen efter et bestemt produkt ikke altid forudsiges. Vi beder dig om forståelse, hvis en aktuel tilbudsvare efter kort tid - i enkelte tilfælde på første salgsdag - måtte være udsolgt.

 

Vi takker for din forståelse og vil glæde os til at byde dig velkommen hos ALDI

 

Dit ALDI team

* Fodnoter og retslige henvisninger

*
På grund af større efterspørgsel end beregnet kan en artikel i enkelte tilfælde være udsolgt allerede på første salgsdag, Vi håber på din forståelse
***
Læg venligst mærke til, at denne vare ikke er tilgængelig i alle filialer. Skulle varen ikke mere være på lager i din filial, vil vi gerne forsøge at bestille den fra en anden filial.