Julen koster mindre i ALDI

Fester, indkøb og forberedelser. Der er nok at se til i december, og det kan også mærkes i budgettet. I ALDI gør vi julen overskuelig og giver dig lave priser på både julemad og hverdagsretter, legetøj og gaver til hele familien.

Her på siden kan du også få inspiration til en jul, der koster mindre. Se for eksempel vores julefrokostretter til lave priser og få inspiration til både julemiddag, pakkekalender og smukt og gratis julepynt. Grib også chancen for at vinde en Gourmet-kurv eller en indkøbstur til en værdi af 2.000 kr. Deltag i ALDI’s adventskonkurrence.

Husk at ALDI holder åbent alle dage i julen, så du kan handle billigt til hele din jul.

jul breakere

- KOM HJEM MED MERE JUL FOR PENGENE -

jul breakere
Julefrokost

KALENDERGAVER TIL SMÅ PRISER

Der er noget magisk over de morgener i december. Når de små fødder tripper over gulvet ... Er der noget? Hvad kan det være? Hvem har mon været her?

Den årlige pakkekalender er for mange børn blandt julens højdepunkter. Det er julestemning på en hverdag og gør den lange ventetid noget lettere.

I ALDI finder du gode gaveideer til både pakkekalenderen og adventsgaverne. I hele november har vi et stort udvalg af kvalitetslegetøj til ønskepriser, og her er der trælegetøj til de mindste, spil, dukker, biler og elektronisk legetøj til de større børn. Hver fredag er der nyt udvalg. 

jul breakere
jul breakere
Julefrokost

PYNT OP TIL JUL - GANSKE GRATIS

Hvorfor ikke gå naturens vej, når der skal pyntes op til jul? Grene, grankogler og kviste er helt perfekte til at pynte med, både ude og inde. Og så er det altid hyggeligt med en tur i skoven. 

Bind en krans
Brug et par af de kraftigere grangrene og form en krans. Bind sammen med sejlgran eller blomstertråd. Fyld flere grene på og pynt evt. med kogler og bånd.

Lav en stjerne
Læg tre grene i en trekant og bind hjørnerne sammen. Læg en ny trekant ovenpå, så det danner en stjerne og bind de to sammen. Pynt evt. med kogler.

jul breakere

JULEFROKOST TIL LAVPRIS

En traditionel julefrokost byder på mange retter. Fisk, kød, ost og søde sager. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse, men med ALDI's egne mærker får du god julesmag til lave priser.

Prøv for eksempel sild, laks og fiskefrikadeller fra Golden Seafood eller de ekstra store rødspætter fra Gourmet, ALDI's premium-mærke med delikatesser til gode priser - se mere fra Gourmet. Lad dig inspirere af det lille udpluk her på siden, og gå på opdagelse blandt vores egne mærker i butikken.

jul breakere
Julefrokost

HJÆLP TIL EN GOD JULEMIDDAG

Giver den store julemiddag sved på panden, allerede før du er begyndt? Ikke alle har det lige let, når der skal laves mad til mange – eller sovs og steg, som måske ikke hører til i hverdagen. Heldigvis er der hjælp at hente i ALDI’s opskriftsunivers.

Tag et kig på vores juleopskrifter. Så kan du nemlig hurtigt få styr på både risalamande og hjemmelavet rødkål. Fremgangsmåden er enkel, og vælger du ALDI’s egne mærker, er det også en billig vej til den gode julesmag.

Gourmet

 

EKSTRAORDINÆRT LÆKKERT

Gourmet er vores serie af nøje udvalgte varer, der forkæler dine smagsløg.
Serien byder på klassiske julelækkerier men også hovedretter, fisk, oste samt tapenader og nødder. Alt sammen noget der gør din jul ekstraordinært lækker.

jul breakere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch