Aldi - Ost til hverdag og fest

Ost på bordet - til hverdagspris

Forskellig i form og fuld af nuancer. Ost er ikke let at sætte i bås. For med utallige varianter byder vi i ALDI på ost for enhver smag - fra mildt og cremet til kraftig og knasende. Det er derfor værd at smage sig frem, så du kan finde dine favoritter, når det gælder forskellige grader af lagring, konsistens og oprindelse.

Har du set vores magasin om ost?
Få inspiration til nye smagsoplevelser og tips til at parre ost med brød og vin i vores magasin om ost. Her kan du også læse mere om ALDI's samarbejde med Them Andelsmejeri og finde opskrifter på lækre retter og søde sager med ost. 

Alle oste findes til stærke priser i din nærmeste ALDI. 

OST PÅ BORDET

OST PÅ BORDET

Er du til mild, hård eller knasende ost? Bliv klogere på ost, og find dine favoritter i det store udvalg af kvalitetsoste til hverdagspriser i ALDI.

Læs magasinet
breaker
Ost til din hverdag

Skæreost til din hverdag

Morgen, middag og aften. En god skæreost giver smag til både morgenbrødet, sandwichen og på et stykke knækbrød, når den lille sult skal stilles.

ALDI's eget mærke, Asgaard, tilbyder en lang række oste til din hverdag, så du kan vælge din foretrukne lagringstype fra mildt til lagret. Ostene fra Asgaard har også forskellige fedtprocenter og mange af varianterne fås i både hele stykker og som skiveost.

Populær Danbo-ost fra ØKOLIVET
En populær hverdagsost er også den økologiske variant fra ØKOLIVET – en behagelig Danbo ost, som er mild og en smule syrlig i smagen. ØKOLIVET Danbo er fremstillet af dansk økologisk komælk og har ligget 8-12 uger på modningslager, så den har betegnelsen mellemlagret. Osten er et hit blandt både børn og voksne og har en praktisk emballage med genlukfolie. 

breaker
Ostebord

Servér en specialost

Ost er en nem og lækker servering, når du får gæster til et glas vin eller som et let måltid med godt brød, oliven og evt. lidt pølse.  I ALDI har vi mange kvalitetsoste, som byder på nye og udsøgte smagsoplevelser.

Samarbejde med Andelsmejeriet Them
I IALDI's eget mærke, Milsani, kan du finde delikate oste, som vi har udviklet i samarbejde med Andelsmejeriet Them - ét af landets mest anerkendte mejerier og med stor erfaring med produktion af oste. Prøv fx 'Solglød', som har en snert af karamel, smør, mandel, blomst, frugt og nød. Eller 'Rødkit', som er en speciallagret ost med præg af hvidskimmel og høj fedme. Både Solglød og Rødkit er økologiske oste og anbefalet af Dyrenes beskyttelse.

En tredje favorit er Milsani Knas, som er en gouda inspireret fast ost med krystaller, der giver et lækkert knas til den nøddeagtige smagsoplevelse. Der er også et let strej af sødme og karamel, som gør osten særlig god som ledsager til et lunt og sprødt surdejsbrød. 

breaker
Ost til madlavning

Ost gør underværker

Pizza, pasta, salater og kager. Der er mange skønne retter og desserter, som kalder på lidt ost for at være fuldendte. 

Typiske hverdagsoste til mad er fx revet mozzarella, som du kan få i både almindelig og økologisk version fra ØKOLIVET. Og til delikate salater eller tapas-anretninger giver gedeost både smag og fedme og kan med fordel grilles i ovnen, fx på et stykke brød med honning og rosmarin.

Det syrlige med det søde
Til brug i det søde køkken er både flødeost og mascarpone klassiske komponenter i fx en uimodståelig topping på gulerodskagen og som en uundværlig del af en cheesecake.  

Med et stort udvalg af oste i ALDI kan du altid finde den, du lige mangler for at lave god mad i hverdagen og til dine gæster.

breaker

Opskrifter

Æggekage med kartofler, spinat og feta - Opskrifter fra ALDI

Æggekage med kartofler, spinat og feta

Læs mere
Nemme pizzaer - Opskrifter fra ALDI

Nemme pizzaer

Læs mere
1-2-3 Kødsovs opskrift

1-2-3 Kødsovs

Læs mere
Forårsmuffins med frosting

Forårsmuffins med frosting

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch