Vild med sommer
 1. Forside
 2. Inspiration
 3. Vild med sommer

I ALDI får du råd til en lang sommer

Det er sommer – og i ALDI er vi vilde med alt, hvad det indebærer! Mindre overtøj og mere tid til dét, der er dejligt. En eftermiddag i haven eller en tur til stranden. Og med mere sol og varme er der også mere overskud til at invitere gæster til grill og kartoffelsalat eller mødes til en kølig drink.

I ALDI sørger vi for, at du kan få alt til de lyse dage, lune aftener og ferieuger rundt i hele landet. Vi giver dig også idéer til sommerlig mad og forførerende cocktails – og det hele til priser, der selv med solbriller på står skarpt!

breaker
Iskolde fristelser

Iskolde fristelser

Aaahhhh. Efter en lang dag i skole eller på arbejde er det tid til at slappe af og nyde solens stråler eller søge svalende skygge. Og hvad er så bedre end en iskold forfriskning? Et koldt glas vand, juice eller en lækker iskaffe, købt eller hjemmelavet.

Mucci er ALDI's prisvinder-is til billige penge
Til at køle kroppen ned og kvikke hovedet op er en is det helt rette valg. I ALaltid DI finder du et stort udvalg af kvalitetsis til helt små priser. Det gælder både vores literis, is i pakker og de is, du kan købe stykvis som i en kiosk – bare meget billigere.

Prøv de mange varianter fra vores eget mærke, Mucci, der byder på testvindende flødeis og supersaftige sodavandsis i forskellige farver og former. 

Mucci is
breaker
Sommer drinks

Cocktails til sommerens fester

Sommeren er også typisk tid til fest – og i år er der sikkert ekstra mange, der forsinket skal fejres. Konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage er de helt store begivenheder, men mindre og uformelle fester er også langt lettere og sjovere, når vejret er godt, og der er plads til at være ude.

Dejlige drinks uden at vælte budgettet
Er du vært for en fest eller har du måske bare lyst til at se et par venner til en dejlig drink, får du her et par inspirerende opskrifter på cocktails, der ikke kræver det store forarbejde.

En enkelt gin og tonic kan fx let piftes op med lidt peber eller agurk og en strawberry daiquiry kan laves på tre enkle trin. Prøv den med ALDI's lyse rom, Old Hopking, der er BT's testvinder.

En vaskeægte sommer-cocktail!

Hugo – Cocktail med hyldeblomst

Smagen af sommer. Frisk, sød og virkelig lækker! imponer dine gæster med En vaskeægte sommer-cocktail.

Læs mere
strawberry daiquiri

Strawberry daiquiri

Nyd sommeren med en lækker cocktail som denne strawberry daiquiri. Få opskriften her

Læs mere
Gin Basil Smash fra ALDI

Gin Basil Smash

Læs mere
Drikkevarer - Sluk tørsten i vores udvalg af kolde og varme drikke

Drikkevarer

Kolde drikke, te og kaffe

Læs mere
breaker
Nem sommer mad

Nem sommermad i det fri

Noget af det bedste ved sommeren er at sidde ude … til morgen, middag og aften. En uplanlagt picnic i parken, et sammenskudsgilde på skolen eller en almindelig aftensmad bliver hurtigt lidt lettere, når solen skinner og fuglene synger.

Alt til grill og dessert i ALDI
I ALDI kan du let finde alt til din sommermad. Så behøver du kun at handle ét sted og kan komme hurtigt tilbage til terrassen og nyde sommervejret. Vi har nemlig samlet et bredt sortiment med masser af friske grøntsager, dansk kød og koldskål og kvalitetsis til lave priser. Og her på siden får du opskrifterne på et par populære retter, der går godt til både fisk, kød og grønt på grillen. 

Se også vores seneste reklame, som handler om netop det at spise udendørs. Og hvor endnu et verdenskendt musikhit er omskrevet til en velkendt hverdagssituation:

Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Læs mere
Vandmelonsalat

Vandmelonsalat

Læs mere
Agurkesalat

Agurkesalat

Læs mere
Chimichurri Nem og lækker krydderurte sauce

Chimichurri

CHIMMICHURRI Sommerhit til din grillmad

Læs mere
breaker
Iskolde fristelser

Sommersjov og leg

Ferie eller ej, sommeren lægger op til leg. Vandkamp, fodbold, frisbee og rulleskøjter. Mulighederne er mange, når vejret er godt, og de fleste aktiviteter kan børn og voksne være fælles om.

Men okay, lad os være realistiske – det danske sommervejr er ikke altid sol fra en skyfri himmel. Og der skal ikke mange regnvejrsdage til at skubbe stemningen ned. Derfor får du her et par idéer til aktiviteter, du kan hive frem, hvis uvejret er ude og den gode sommerstemning står på spil:

 • Ferie i hjemmet: Slå telt op i stuen, sluk lyset og find lommelygten frem
 • Fordybelse: Ryd gulvet og rul yogamåtten/tæppet ud. Lyt bagefter til musik eller lydbog. 
 • Fest: Lad ungerne vælge et tema og forbered en fest. Pynt op, pop popcorn og dans løs.
 • Fornyelse: Er der noget i hjemmet, der skal friskes op? Små ting gør en stor forskel.
breaker

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch