1. Forside
  2. Jul i ALDI

Jul i ALDI

Julen står for døren, og der er nok at holde styr på. Her finder du alt, hvad du skal bruge til julefrokoster, julebag, pynt og pakker – og til priser, der får julen til at vare lidt længere.

Du kan følge med i alle de gode juletilbud i ALDI’s tilbudsavis, og husk at ALDI holder åbent hver dag, også i helligdagene, så du altid kan finde alt til julefrokosten eller pakkekalenderen.

Vil du hurtigt i julestemning og få tips til bæredygtigt julepynt, kan du dykke ned i de største juletraditioner længere nede på siden. Her får du også inspiration til en let og lækker julemiddag med Gourmet eller til en sød gave, der gør en forskel for flere børn.

Bliv klogere på julen i ALDI og få mere jul for pengene.

jul breakere

Lidt om det praktiske ...

Jul i ALDI

Åbningstider i julen

Husk at ALDI holder åbent alle dage i julen. Også på helligdagene. Så ved du, hvor du skal gå hen, når du mangler fløde til risalamanden.

Læs mere

Bytteservice

Du kan trygt købe julegaver i ALDI, for vi giver dig udvidet bytteservice, så du kan få pengene retur frem til d. 24.01.2022.

Læs mere
Jul i ALDI

Julens tilbudsaviser

Julen kalder på god mad og hyggelige stunder med familien. I ALDI fylder vi butikkerne med julevarer til julepriser.

Se de aktuelle tilbudsaviser her

... og det, julen rigtig handler om

Kom med til hjerternes fest og bliv klogere på de største juletraditioner. Så vil du vide, hvorfor det hedder 'advent', og hvad I kan lave, når du skal til julehygge med venner og familie. Er det første gang, du står for julemiddagen, kan du også få gode opskrifter på alle de klassiske juleretter.  

Red Barnet Bamse - ALDI

Et kram, der gør en forskel

Lige nu kan du få sød bamse i ALDI til kun 49 kr. - heraf går 25 kr. til Red Barnet. Perfekt til jule-, advents- eller mandelgave.

Se mere her
Julemad - Opskrifter

Få alle opskrifterne

Få styr på julemaden - første gang. Her finder du de bedste opskrifter på den klassiske julemad, så du let kan blive en ægte køkkenstjerne.

Få opskifterne her
Gourmet - Julemad

Nemme delikatesser

Lækker julemad på den nemme måde. Gourmet er ALDI's premium mærke med delikatesser, der byder på stor smag og små priser.

Se udvalget her
Hverdagens udvalgte

Juletraditioner

Ved du, hvorfor vi holder advent og Lucia? Læs med og bliv klogere på de største juletraditioner med alt, hvad der hører til.

Kom i julestemning
jul breakere

Køb fyrværkeri i ALDI fra onsdag d. 15/12

Onsdag d. 15. december åbnede vi for salg af fyrværkeri, og det er en god ide at kigge forbi din ALDI for at sikre dig nytårskrudt og festartikler. Tag for eksempel vores store batteri "Ragnarok", som blev kåret som TESTVINDER i 2020. Se hele udvalget af fyrværkeri ved at klikke her:

jul breakere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch