Danske varer
  1. Forside
  2. Danske varer

Altid godt udvalg af danske varer i ALDI

Et jordbær i juni måned, et koldt glas mælk til frokost og en frisk kartoffel fra marken. Det er dansk og dejligt! Og selvom vi kan få de fleste varer året rundt, er der noget særligt ved smagen af danske varer i sæson. Det betyder nemlig friskhed.
Danske varer er også godt for vores klima. For med kortere afstand mellem vores leverandører og lager minimerer vi transporten og den samlede CO2-udledning.
Med danske varer i vores butikker er vi samtidig med til at støtte danske producenter, der er kendte for at sætte kvalitet i højsædet.
Der er altså rigtig mange grunde til, at vi i ALDI giver plads til danske varer. Samtidig mener vi ikke, at det skal koste ekstra at købe dansk. Så hos os finder du altid et stort udvalg af danske varer til de lave ALDI-priser. 

Merjeri

Dansk mælk og mejeriprodukter

Er det til havregryn eller cornflakes, i kaffen eller i smoothien? Mælk er for mange en uundværlig del af hverdagen. I Danmark produceres også meget mælk, og det kan derfor være et helt naturligt valg at vælge dansk mælk og mejeriprodukter.

Frisk mælk til stærke priser
I ALDI giver vi dig flere muligheder for at vælge dansk mælk. Går du efter de økologiske varer, finder du dansk, dyrevelfærdsmærket mælk i vores eget mærke ØKO-LIVET. Du får også frisk mælk fra danske køer i vores andet mærke, Mælkebøtte. Her kan du vælge mellem let-, skummet-, mini- og sødmælk samt andre populære mejerivarer som fx piskefløde, yoghurt og creme fraiche – alt sammen med fokus på friskhed og god smag og til faste, lave priser.

breaker
Frugt og grønt

Dansk frugt og grønt i alle butikker

I ALDI har vi et stort udvalg af frisk frugt og grønt, og her finder du også mange danske varer som fx friskhøstede Bakke-gulerødder og søde, sprøde Junami-æbler. Nogle grøntsager kan du altid få fra danske leverandører, mens andre er begrænset til de perioder, hvor de er i sæson. På den måde sikrer vi friske varer, og med nye indslag i sortimentet kan vi samtidig inspirere vores kunder.

Lokalt samarbejde om frugt og grønt
Frugt- og grøntafdelingen er en central del af vores nye ALDI-butikker, og nogle steder skiller den sig særligt ud. Det gælder bl.a. for ALDI i Thisted, som sidste år blev nomineret af Landbrug og Fødevarer til den prestigefyldte Frugt- og grøntpris 2020. Dette skyldes dels en grøn indretning og et særlig stærkt samarbejde med lokale, danske producenter i nærområdet. 

breaker
Kød

Dansk kød med stor smag

Frikadeller, boller i karry og kyllingelår. Det er alle danske hverdagsretter, som gør både børn og voksne glade. Og er det dig, der står for indkøbet, er det værd at kigge efter danske producenter, som leverer god kvalitet, der kan smages i din mad.    
I ALDI gør vi det nemt at vælge dansk kød, for al vores kød fra gris og kylling er dansk. Så enkelt er det – og så er prisen tilmed lav.

Dansk kylling og gris fra Landlyst 
Landlyst er vores eget mærke og tilbyder vores kunder et stort udvalg af dansk kød. Du kan fx vælge hakket kød af gris, koteletter og mørbrad fra gris. Og handler du økologisk, har vi også dyrevelfærdsmærket hakket kød fra gris i vores eget mærke ØKO-LIVET. Er du til kylling, kan vi i ALDI også bryste os af, at al vores ferske kylling er dansk og dyrevelfærdsmærket.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch