ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Simply ALDI. POWERED by People

Det er os, der er her.

For hinanden, for kunden og for den rejse vi sammen er på. Mod et nyt og endnu bedre ALDI. Mod nye butikker, mod endnu bedre varer, og endnu flere dygtige og dedikerede medarbejdere. Og hvor hver og en sætter sit præg på rejsen.

Det er os, der kræver noget af hinanden.

At alle tager fat, står frem og tør at gå forrest. Og aldrig giver op. At vi gør tingene smartere og enklere. Det kræver også at vi står sammen. Ikke bare som et hold, men som vindere. For det er den mentalitet og kultur, der skal til for at vi lykkes, og for at vi sammen bliver dygtigere dag for dag. I medgang og i modgang.

Det var os der skabte discount i 1977, og nu er det os, der genopfinder det påny. Det gør vi ikke ved at gå i andres fodspor, men ved at finde vores egne veje. Det er den indstilling, der har gjort ALDI til en af verdens største dagligvarekæder med 74.000 kollegaer, som står side om side, skulder ved skulder.

Det er os der er hér. Og os, der er sammen om ALDI.
 

Simply ALDI. Powered by People.

Simply ALDI. POWERED by people

Ledige stillinger i ALDI

Søg en eller flere af vores ledige stillinger og vær med, når vi genopfinder discount. Vi lover, at det bliver udfordrende!

Se alle vores ledige stillinger her

Mød ALDIanerne

Rejsen mod det nye ALDI byder på store forandringer, og det er medarbejderne i ALDI, der skaber dem. Hver eneste dag. Mød dem her.

Mød ALDIanerne her
Følg ALDI Danmark på LinkedIn

LinkedIn

Følg vores udvikling og bliv inspireret til at sætte din power i spil.

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Kontakt os

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og vi bestræber os på at vende tilbage til dig indenfor 5 arbejdsdage.

Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal sendes via de opslåede stillinger på ledige stillinger. Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger.

Du kan rette henvendelse til os på HR@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch