ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Karriere i ALDI

I ALDI er vi en stor familie og vi er stolte af at være en del af en stor international virksomhed. En spændende rejse starter, når du starter din karriere hos os. ALDI er under forandring og det har en betydning for alle 2500 medarbejdere. Vi knokler hver dag for at gøre det endnu bedre for dig som medarbejder, men også for vores kunder. De er fundamentet i vores forretning.

For os er det vigtigt, at du udvikler dig, uanset din stilling. Gennem medarbejderudviklingskoncepter og løbende samtaler finder vi den rette karrierevej for dig, hvor der tilbydes flere forskellige uddannelsesforløb samt kurser. Vi vil gerne sikre, at du har værktøjerne til at gøre dit bedste hver dag – det giver glade medarbejdere, smilende kollegaer og tilfredse kunder.

En stilling for dig?

På vores karrierehjemmeside finder du et utal af muligheder. Det er her muligt at blive klogere på alle de forskellige spændende jobprofiler vi har i ALDI samt se vores ledige stillinger. Mon ikke, at der er en interessant position for dig? Ansøg via vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.

Ledige stillinger i ALDI

Er du på jagt efter nyt job? Se vores ledige stillinger. Vi søger både talenter til vores butikker, lagre, regionale kontorer og hovedkontor.

Se alle vores ledige stillinger her
ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Mød ALDIanerne

Kom ind under huden på en ALDI-medarbejder, og læs hvad der motiverer og engagerer dem til at gøre hver dag endnu bedre.

Læs deres portrætter her
Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Læs om nye spændende tiltag på både personale- og butiksfronten på vores LinkedIn side ALDI Danmark.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.