1. Karriere
  2. Job i butik

Få job i en af ALDI's butikker

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Sæt dit aftryk på det nye ALDI

Vi har ca. 200 butikker i hele Danmark og flere på vej. I hver butik er der et vinderteam, som møder kunderne hver dag. Der er også et vinderteam, der venter på dig. 

Måske er du typen, der elsker at få en butik til at spille. Eller den der spiller dine kollegaer ude i butikkerne gode ved at se muligheder for at gøre tingene smartere og mere enkle. Uanset hvor du sætter din power i spil, så har vi muligheder for dig.

Se alle vores ledige stillinger her.

Nedenfor finder du de forskellige stillinger i ALDI's butikker

Ungarbejder

Ungarbejder

Som ungarbejder i ALDI arbejder du i gennemsnit 5 timer om ugen, hvor du hjælper til med at gøre butikken salgsklar. Du har til ansvar at byde vores kunder glædeligt velkommen, når de kommer for at handle i butikken. Vi ser gerne, at du udvikler dig og fortsætter din karriere i ALDI som salgselev og salgsassistent.

Kitsch'en - ALDI på Food Festival

Salgsassistent

Når du arbejder som salgsassistent i en af vores butikker kan det både være som deltidsmedarbejder eller fuldtidsmedarbejder. Du har ansvaret for, at butikken står salgsklar og er indbydende for vores kunder samt altid yde den bedste service, så vores kunder har lyst til at komme igen.

ALDI sponsorerer Vegetarisk Festival 2018

1. assistent

Som 1. assistent venter der et stort ansvar. Du får med denne stilling lov til at snuse til rollen som ansvarlig/leder i de timer, hvor du står med nøglerne til butikken. Du er stedfortræderen for butikschefen og det betyder, at du skal kunne holde butikken indbydende og kundevenlig på samme niveau, som når butikschefen er til stede.

Ungarbejder

Souschef

Du er næstkommanderende i butikken og har ansvaret for butikken i butikschefens fravær. For hver dygtig butikschef står der også en dygtig og ambitiøs souschef, som hjælper og tager del i ansvaret for butikkens drift. Du har i den forbindelse ansvaret for at lede butikkens personale samt opnå butikkens mål for omsætning.  

Kitsch'en - ALDI på Food Festival

Butikschef

Vores butikschefer er dem, der har førertrøjen på og nøglerne i hånden. Ansvaret for butikkens drift og performance ligger hos butikschefen, så det kræves, at man er en dygtig leder, har kunderne for øje i alle henseender samt kender branchen for at kunne drifte en butik med gode resultater. Butikschefer i ALDI har altid gejst og gåpåmod, for det er omdrejningspunktet for, at vi lykkes.

Distriktchef

Distriktschef

Når du er distriktschef i ALDI, så har du ansvaret for flere butikker, hvor du skal sikre at drift og personaleledelse går hånd i hånd. Dig og den lokale butikschef er tætte sparringspartnere i arbejdet om at skabe gode resultater for butikken og sikre, at vi har glade og tilfredse kunder hver dag. Som leder har du også altid fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel.

ALDI er vores medarbejderes styrker og engagement, og vi er afsindigt taknemmelige for den indsats der bliver lagt af vores mange butiksmedarbejdere - Hver dag. Herunder finder du 3 eksempler på hvordan vores medarbejdere oplever hverdagen som medarbejder i ALDI's butikker, hvor ikke 2 dage er ens.

Simply ALDI

Job i ALDI's butikker

// POWERED by Amalie

Det er ikke hvem som helst, som får tildelt titlen ’Årets Elev’. Men det gjorde Amalie.

I dag arbejder Amalie som Souschef og er stolt af at arbejde i ALDI, fordi hun er med til at udvikle det nye ALDI men også udvikle sig selv personligt og fagligt. 

Vil du også være med på den spændende rejse, ALDI er på?

Job i ALDI's butikker

// POWERED by Bo

Ifølge salgschef Bo, skal man søge job i ALDI hvis man vil med på en fed rejse hvor udvikling og fart over feltet er nogle af nøgleordene.

"Det kræver vilje og gåpåmod at være i ALDI. God energi er også noget Bo vægter højt, da han mener, at det er med til at drive medarbejderne mod deres mål og gøre en ellers kedelig dag, spændende”.

Job i ALDI's butikker

// POWERED by Irfan

Efter 20 år i ALDI kan Irfan tydeligt se den udviklingsrejse, ALDI er på lige nu.

Det er blandt andet med de mange nye, moderne butikker og nye måder at arbejde på som gør det tydeligt, at ALDI er på vej frem.  

Irfan lægger stor værdi i at teamet fungerer. Han ved, at holdet skal fungere for, at vi når derhen og det gør det kun, hvis vi spiller hinanden gode. Hver dag.

Interesseret i job i en af vores butikker

ALDI er i rivende udvikling, og vi søger løbende personale til vores butikker.

Se alle vores ledige stillinger her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch