1. Karriere
  2. Job på kontor

Få job på ALDI's hovedkontor

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Vær med når vi genopfinder discount

Den fornemmeste rolle på hovedkontoret er at gøre det enkelt. Enkelt for vores kollegaer i butikkerne og enkelt for vores kunder. Det kræver sin mand eller kvinde at genopfinde discount på en enkel måde. Derfor samler vi på dem, som tør tage udfordringen op. 

Se alle vores ledige stillinger her

Nedenfor finder du de forskellige afdelinger på ALDI's hovedkontor

Salg

Centralt Salg

Afdelingen Centralt Salg har den rolle at løbende udvikle og optimere driftsbetingelserne for butikkerne, med henblik på at forbedre medarbejderne og kundernes oplevelse. I afdelingen bliver der udarbejdet koncepter til butikkerne, såsom placering af varer i butikken, opsætning af endegavler mm.

Central salg samarbejder med flere afdelinger på hovedkontoret samt på regionskontorerne.

Category management

Category management

Category Management-afdelingen beskæftiger sig med at indkøbe varer til butikkerne, så vi har det sortiment, som gør kundeoplevelsen til den bedste for kunden. Desuden sørger afdelingen for, at ALDI’s private label produkter er af bedste kvalitet og udseende, ved løbende at teste alle vores private label produkter.

Afdelingen samarbejder både med flere afdelinger på hovedkontoret og de tre regionskontorer, for at kunne sammensætte det mest hensigtsmæssige sortiment til kunden.

HR

Human Resource

I HR er den vigtigste opgave at tage hånd om medarbejderne i ALDI. Det er HR's mål at gøre det muligt for vores medarbejdere at de hver dag kan gøre ALDI til et endnu bedre indkøbsted for kunderne samt et endnu bedre arbejdssted for medarbejdere og kollegaer.

Afdelingen sørger for at skabe redskaber og værktøjer til at sikre trivsel, udvikling, uddannelse samt gode forhold i ansættelsesforholdet, fra vores medarbejdere har første dag i ALDI.

Marketing

Marketing

Marketingsafdelingen i ALDI er ansvarlig for den strategiske udvikling og udbredelse af virksomhedens brand og identitet. Afdelingen har også ansvaret for den taktiske indsats, som i høj grad manifesterer sig i produktionen af ALDI’s ugentlige tilbudsavis, hvilket naturligvis udbredes både i trykt og online udgave.

Marketingsafdelingen sikrer, at ALDI er tilstede og relevant, uanset om mediet er TV, outdoor, sociale medier, radio, bannere – året rundt 24/7.

Økonomi og Finans

Kommunikation

I kommunikationsafdelingen varetager vi den interne og eksterne kommunikation samt udarbejder omfattende strategier for kommunikationen i ALDI. Afdelingen har hele tiden fingeren på pulsen og arbejder tæt med pressen.

Kommunikation har en bred kontaktflade og arbejder tæt sammen med alle afdelinger og hjælper dem med at kommunikere alt fra åbning af nye butikker, uddannelse af medarbejdere og tilbagetrækning af produkter. Ligeledes opsnuser vi de gode historier og succeser, som er i butikkerne og blandt medarbejdere hver dag.

 

Økonomi og Finans

Økonomi og Finans

Finansafdelingen designer og udarbejder forretningsprocesser og –rapporter i tæt samarbejde med det internationale kontor i Tyskland.

Afdelingen har en afgørende rolle i forbindelse med Business Intelligence, og er ansvarlig for mange forskelligartede arbejdsområder, som alle har til formål at give forretningen mere indsigt. Yderligere har afdelingen ansvaret likviditetstyring, budgetprocessen samt bogholderi.

IT

IT

IT-afdelingen har ansvaret for at implementere nye IT-løsninger samt sørge for forbedringer og ændringer i samarbejde med ALDIs internationale IT-afdeling. Dog har IT-afdelingen i Danmark det nationale ansvar for alle IT-løsninger i ALDI Danmark.

Historisk set har ALDI ikke haft fokus på IT, men er nu begyndt at investere og implementere i afdelingen, hvilket resulterer i nye og spændende projekter. Heraf er der sket en opdeling i afdelingen, således at der er to teams: projekt og support.

Interesseret i et job på ALDI's hovedkontor?

ALDI er i rivende udvikling, og vi søger løbende personale på hovedkontoret.

Se alle vores ledige stillinger her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch