ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Uddannelser

  1. Uddannelser

I ALDI har vi fokus på uddannelse og udvikling af vores medarbejdere. Vi sætter altid karrieren i højsædet og stræber efter at give de bedste karrieremuligheder til vores medarbejdere. I den forbindelse har vi naturligvis også flere uddannelsestiltag i vores ALDI Academy, hvor du kan vælge at tage vores elevuddannelse, butikschefstrainee eller følge vores graduateforløb.

Vores stillingsopslag til nedenstående uddannelser bliver slået op under ledige stillinger. Hvis du måtte have spørgsmål til uddannelserne, så kontakt endelig hr@aldi.dk. Vi tager dog kun imod ansøgning gennem vores rekrutteringssystem her.

Salg

Elevuddannelse

Hvert år søger vi mange nye kollegaer til vores salgselevforløb. Vi er stolte af vores elev-forløb, som giver dig en masse læring, udvikling og ikke mindst nye bekendtskaber. Du behøver ikke have arbejdet i en butik før du bliver salgselev, men vi forventer, at du har en masse gåpåmod og er ivrig efter at lære og skabe grundlaget for en karriere, som potentielt kan gøre dig til leder inden for en årrække. Læs mere om salgselevuddannelsen her:

Category management

Butikschefstrainee

Få et uddannelsesforløb, mere ansvar og et lederjob i sigte? Lyder det som noget for dig, så er du måske vores næste kandidat til vores uddannelse til  butikscheftrainee. Butikschefstraineeforløbet er en direkte vej videre til en af vores butikschefsstillinger og forløbet danner derfor grundlag for starten på din leder-karriere i ALDI.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.