1. Uddannelser
Uddannelser

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Er der en POWER-MAN/WOMAN gemt i dig?

Vi tager vores medarbejdere seriøst. Det kræver hårdt arbejde, vilje og vindermentalitet at skabe det nye ALDI. Og det er ikke for alle. Derfor investerer vi i dig, så du kan blive ved med at skabe det nye enkle ALDI. Det synes vi der er power i. 

Salg

Bliv elev – startskuddet til en karriere i ALDI

Vi har i mange år udviklet talenter inden for detail, ledelse og salg. Du kan blive den næste. Hvis du drømmer om at gøre karriere i detail, så er en elevplads hos ALDI vejen frem.

Vi samler på dem, som synes udfordringer er sjove og dem, som vil være med, også når det bliver svært. Og det kan Katrine nikke genkendende til. Hør hende fortælle om den dag, da hun blev tilbudt en elevplads i ALDI.

Er du interesseret i at få en plads på holdet, så læs mere om elevuddannelsen her. 

A-team

Skal du med på A-teamet?

Med vores A-teams tager vi de dygtige, de passionerede og de talentfulde og giver dem den støtte og uddannelse, som skal til for at tage det næste skridt i karrieren.

A-team forløbene er kursusrækker, der ved siden af du udfører dit daglige arbejde i butikken, giver dig nye værktøjer og viden, som styrker dig på rejsen til dit næste job i ALDI.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.