1. Uddannelser
  2. Graduate

Graduate

Er du interesseret i en virksomhed, som har fokus på din udvikling samt hvor du kan sætte dit personlige præg? Så er vores graduateprogram noget for dig! Vi inviterer dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og former fremtidens ALDI. Vi er på en spændende rejse, hvor ALDI giver dig mere, end du forventer!

Bliv graduate i ALDI og vær med, når vi gør hver dag endnu bedre for kunder og medarbejdere!

ALDI Danmarks graudateprogram er et ambitiøst, lærerigt og ansvarsgivende forløb. Forløbet er sammensat således, at du får mulighed for at prøve kræfter med spændende opgaver samtidigt med, at du kan sætte fart på karrieren.

Du vil som graduate i ALDI blive sikret et grundigt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle og udviklingsopgaver.

Vi har skræddersyede graduates-stillinger på både vores hovedkontor i Albertslund og som Distriktschef i de forskellige regioner. Næste stærke graduate-hold starter op i august 2020, hvor programmet sikrer dig en base i 12 måneder, hvor vi sammen sætter fokus på dig og din udvikling, samtidigt med, at du har dine egne ansvarsområder.

Graduateforløbet

Som graduate i ALDI følger du et fælles graduateprogram sammen med de andre graduates. Dette forløb varer 1 år og er inddelt i tre faser:

Zwei Kunden in einer ALDI Filiale – ALDI Nord

ALDIs graduateprogrammer

Distriktschef - Graduatestilling

Human Resource

HR har som målsætning at understøtte hele forretningen for at nå de strategiske mål for ALDI Danmark. Graduateforløbet i HR omhandler opgaver og anvarsområder inden for bl.a. at tiltrække, rekruttere, fastholde og udvikle medarbejdere. Det vedrører derfor både operationelle og strategiske områder.

Læs mere
Distriktschef - Graduatestilling

Distriktschef

Graduateprogrammet i salg er målrettet en stilling som distriktschef. Forløbet har til målsætning, at man som graduate skal kunne understøtte butikkens medarbejdere i at sikre salgsoptimeringstiltag, løbende medarbejderudvikling og ledelsessparring, implementering af koncepter og controlling.

Læs mere
Category Management - Graduatestilling

Category Management

I Category Management skal du blandt andet forhandle med leverandører om, hvilke varer ALDI Danmark skal have i deres sortiment samt udarbejde både korte og langsigtede profitable løsninger og koncepter. Desuden indeholder forløbet en styring af varekategorier, for at sikre en optimal og værdiskabende produktportefølje.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.