Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Distriktschefs-graduate

  1. Uddannelser
  2. Distriktschefs-graduate

Distriktschefs-graduate i ALDI

Er du drevet af at skabe resultater gennem mennesker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen? ALDI leder efter en nyuddannet akademiker som vil:

- Lære hvad det vil sige at arbejde tæt på driften og med et strategisk mindset

- Undersøge hvordan salget optimeres bedst muligt i de enkelte butikker

- Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for salg, økonomi og medarbejderudvikling

I stillingen som graduate i ALDI kommer du på en 12 måneders rejse med et 360 graders forløb fyldt med udfordringer, udvikling og spændende arbejdsopgaver. Som graduate i ALDI sikrer vi dig et stærkt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter. Vi garanterer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt gennem hele programmet, og vi vil under forløbet klæde dig på til at få succes.

Som distriktschef i ALDI bliver din målsætning at understøtte butikkens medarbejdere i at sikre salgsoptimeringstiltag, implementering af koncepter, controlling samt løbende medarbejderudvikling og ledelsessparring. Du kan bogstaveligt se frem til et job på farten i en omskiftelig hverdag og hvor du også kommer til at tilbringe noget af din arbejdsdag bag rattet i din firmabil, når du skal køre mellem dine butikker.

Graduateprogrammet

Som distriktschef-graduate vil du være tilknyttet én af vores tre regioner, enten region Kolding, Haverslev eller Karlslunde. Du starter dit graduateprogram med at lære butikkens facetter at kende. Når du har skabt et godt fundament for at drifte en butik, vil du komme på onboarding i vores tre regioner og komme tættere på arbejdsgangene i dagligdagen. Det vil sige, at du både kommer i butik, på lager og i administrationerne. Dit kendskab til hele forretningen er afgørende, så derfor lægger vi vægt på, at du i din onboarding lærer hele ALDI at kende. Vi tror på, at et bredt og dybt kendskab til hele ALDI er med til sikre din succes i stillingen som distriktschef-graduate.

Når du har fået en praktisk forståelse af samspillet mellem forretning, ALDI og butikken, vil du få ansvar for dine egne opgaver og egne butikker. I løbet af dit graduateprogram vil du også blive butikschef for din egen butik, hvor du har det daglige ledelsesansvar i en tre måneders periode.

ALDIs graduateprogram guider dig godt igennem og sikrer dig en stejl læringskurve, hvor du bliver støttet af en mentor og de øvrige graduates. Gennem forløbet vil du også blive inviteret til relevante workshops og kurser inden for blandt andet management, forandringsledelse og strategi.

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.